Exista momente cand o instalatie solicita un woofer si un tweeter separat, si alte momente in care un coaxial este o alegere mai buna. Cu sistemul de tip component convertibil Evolution® C3, acelasi produs poate fi implementat in ambele configuratii, oferind putere si o calitate audio deosebita in ambele aplicatii.

Tweeterele de tip component C3 sunt construite cu cupole de matase de 1 inci care ofera un raspuns neted, extins, pe axa de pornire si oprire. 

Retelele crossover C3 sunt compacte si sunt construite cu componente premium, inclusiv condensatoarele Mylar® si inductoarele segmentate.

 

Tehnologii

 

Uneori un coaxial este cea mai buna solutie ... si uneori trebuie sa montati tweeterul separat. Este minunat sa ai o flexibilitate completa

Figure A & B: Illustrating Installation of Tweeter into Post.Figure C & D: Illustrating Installation of Tweeter/Post into Woofer

Figure E & F: Illustrating Installation of Phase Plug into Woofer

 

 

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strans, curat, articulat.

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

Cupola de matase usoara si rapida promoveaza precizia de inalta frecventa.

Putere maxima W : 225 W

 

Putere RMS W : 75 W

 

Impedanta : 4 Ohm

 

Sensibilitate :90.0 dB

 

Raspuns in frecventa : 48 Hz - 25 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C3 650 ,set sistem coaxial 2 cai, 165mm, 75 RMS

Cod produs: 699440990226
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
La comandă
1.960 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp