Exista momente cand o instalatie solicita un woofer si un tweeter separat, si alte momente in care un coaxial este o alegere mai buna. Cu sistemul de tip component convertibil Evolution® C3, acelasi produs poate fi implementat in ambele configuratii, oferind putere si o calitate audio deosebita in ambele aplicatii.

Noul C3-600 extinde linia C3 cu un produs care se potriveste direct pe multe vehicule japoneze, care nu incadreaza un difuzoare cu dimensiuni de 165mm .

Tweeterele de tip component C3 sunt construite cu cupole de matase de 1 inci care ofera un raspuns neted, extins, pe axa de pornire si oprire. 

Retelele crossover C3 sunt compacte si sunt construite cu componente premium, inclusiv condensatoarele Mylar® si inductoarele segmentate.

 

Tehnologii

 

Uneori un coaxial este cea mai buna solutie ... si uneori trebuie sa montati tweeterul separat. Este minunat sa ai o flexibilitate completa

Figure A & B: Illustrating Installation of Tweeter into Post.Figure C & D: Illustrating Installation of Tweeter/Post into Woofer

Figure E & F: Illustrating Installation of Phase Plug into Woofer

 

 

Sistemul Dynamic Motor Analysis de la JL Audio este un sistem de modelare bazata pe FEA, dezvoltate pentru prima data de JL Audio in 1997, si perfectionate de-a lungul anilor pentru a aborda in mod stiintific problema liniaritatii motoarelor de difuzoare. Acest lucru duce la distorsiuni mult mai reduse si tranzitori mai fideli ... sau sa punem simplu: bas strans, curat, articulat.

 

Sistemul de racire patentat "Elevated Frame Cooling" de la JL Audio, trimite aer rece prin sloturi, direct deasupra placii superioare a bobinei vocale. Acest lucru nu numai ca imbunatateste gestionarea puterii, ci si calitatea sunetului.

 

Cupola de matase usoara si rapida promoveaza precizia de inalta frecventa.

Putrere RMS: 75W

 

Putere MAX: 225W

 

Impedanta: 4 Ohmi

 

Sensibilitate:   89.5 dB

 

Raspuns in frecventa: 50 Hz - 25 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C3 600, set sistem 2 cai, 150mm, 75RMS

Cod produs: C3 600
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
La comandă
1.960 RON
Wishlist Compară Recomanda
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp