Detalii Tehnice Remarcabile: Sistemul de componente cu două căi al difuzoarelor C1-650 aduce laolaltă un woofer de 6,5 inchi (165 mm) și un tweeter cu dom din aluminiu de 0,75 inchi (19 mm). Aceste componente au fost create pentru a oferi o substanță reală și performanțe audio excelente, fiind concepute pentru o instalare ușoară în spatele grilajelor din fabrică.

 

Potrivire Perfectă și Instalare Ușoară: Cu inelele adaptoare cu aplicații multiple incluse pentru woofer și suporturile pentru tweeter, instalarea devine un joc de copii. Designul ingenios permite montarea în vehicule echipate cu deschideri supradimensionate pentru difuzoare de 6,5 inchi și 6,75 inci, asigurând o potrivire perfectă. Și fără inel, difuzoarele C1-650 se adaptează cu ușurință în locațiile de difuzoare de 6 inchi.

 

Performanță Acustică Inegalabilă: Driverele pentru woofer C1 au la bază modelarea FEA și expertiza JL Audio în proiectarea driverelor de joasă frecvență. Rezultatul? Un sunet puternic, dinamic și neted, cu distorsiuni reduse. Conul de polipropilenă turnat prin injecție umplut cu minerale și suspensia înconjurată de cauciuc asigură un control precis al mișcării bobinei, garantând o performanță de excepție.

 

Claritate Excepțională în Înalt: Echipate cu un tweeter cu dom din aluminiu, acționat de margini, difuzoarele C1-650 se evidențiază prin claritatea și definiția superioară în frecvențele înalte. Răspunsul excelent în afara axei și extensia de înaltă frecvență definesc experiența auditivă. Suspensia înconjurată de mătase și Ferrofluid în golul bobinei mobile contribuie la amortizare, iar filtrul de trecere înalt de ordinul 2 îmbunătățește netezimea și manevrabilitatea puterii.

Putere RMS:  50W

Putere maxima:  225W

Impedanta:  4 Ohm

Sensibilitate:  90.5 dB @ 1 W / 1 m

Raspuns in frecventa : 59 Hz - 22 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C1-650 set sistem 2 căi, 165mm, 50W RMS, 4Ω, set 4 difuzoare + accesorii

Cod produs: 699440990431
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Alege difuzoarele JL Audio C1-650 și adu-ți în mașina ta sunetul de înaltă calitate. Citeste mai mult
Stoc limitat
685 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp