Design Adaptabil: Difuzoarele C1-570x sunt proiectate pentru a se integra perfect în spațiul mașinii tale. Cu inelele distanțiere/adaptatoare incluse, montarea lor în aplicații cu montare inferioară este simplă, iar coșurile cu găuri de montare cu fante asigură potrivirea lor precisă în locațiile din fabrică pentru difuzoare de 6 x 8 inchi. Aceste difuzoare aduc un plus de valoare și versatilitate oricărei configurații.

 

Sunet Puternic și Redare Detaliată: Experimentează sunetul puternic și detaliat pe care doar difuzoarele C1-570x îl pot oferi. Wooferul lor de 5 x 7 / 6 x 8 inchi este rezultatul modelării FEA și a expertizei JL Audio în proiectarea driverelor de joasă frecvență. Cu un con de polipropilenă și un sistem de motor optimizat pentru DMA, aceste difuzoare livrează un bas profund și medii clare, fără distorsiuni.

 

Detalii Înalte cu Claritate Superioară: Echipate cu tweeter cu dom din aluminiu, difuzoarele C1-570x se remarcă prin claritatea și definiția lor superioară de înaltă frecvență. Tweeterul acționat de margini și designul său oferă un răspuns excelent în afara axei și extensie de înaltă frecvență, aducând fiecare notă în prim-plan.

 

Construcție de Calitate Superioară: Calitatea difuzoarelor C1-570x nu este doar auzită, ci și simțită în fiecare detaliu al construcției lor. De la materialele de înaltă calitate, precum păianjenul plat Conex® și conul turnat prin injecție umplut cu minerale, până la tehnologia avansată de filtru trece-înalt, aceste difuzoare redefinesc standardele în materie de sunet auto.

Putere maxima W : 225

Putere RMS W : 50

Impedanta : 4 Ohm

Sensibilitate : 90.5 dB @ 1 W / 1 m

Raspuns in frecventa : 40 Hz - 24 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C1-570X set coaxial 2 căi, 5x7 inch, 50W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 699440990448
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Alege difuzoarele JL Audio C1-570x și adu-ți în mașina ta sunetul de înaltă calitate. Citeste mai mult
Precomandă
640 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp