Design și Performanță Excepțională: Cu un sistem de difuzoare coaxiale, C1-525x aduce laolaltă un woofer puternic de 5,25 inchi (130 mm) și un tweeter cu dom din aluminiu de 0,75 inchi (19 mm). Designul lor subțire și elegant le face potrivite pentru a fi montate ușor în spatele grilajelor din fabrică, oferind totodată un aspect discret și rafinat.

 

Performanțe Superioare în Joasă Frecvență: Driverele pentru woofer C1-525x sunt rezultatul modelării FEA (Finite Element Analysis) și al expertizei JL Audio în proiectarea driverelor de joasă frecvență. Conul de polipropilenă turnat prin injecție, umplut cu minerale, și păianjenul plat Conex® proiectat cu atenție în partea superioară a bobinei asigură o mișcare precisă și controlată. Sistemul de motor optimizat DMA contribuie la menținerea distorsiunilor reduse și la oferirea unui sunet dinamic și neted.

 

Detalii Care Fac Diferența: Echipate cu un tweeter cu dom din aluminiu, difuzoarele C1-525x oferă o claritate și definiție superioară în înalte frecvențe. Tweeter-ul acționat de margini și designul său asigură un răspuns excelent în afara axei, contribuind la o experiență auditivă detaliată și captivantă. Suspensia înconjurată de mătase și Ferrofluid în spațiul bobinei mobile aduc un nivel de amortizare și putere superioară.

 

Versatilitate și Ușurință de Instalare: Urechile de montare detașabile permit o instalare ușoară în diferite configurații de mașină, oferind o versatilitate maximă în adaptabilitate.

Putere maxima W : 225

Putere RMS W : 50

Impedanta : 4 Ohm

Sensibilitate : 89.0 dB @ 1 W / 1 m

Raspuns in frecventa : 54 Hz - 24 KHz ± 3 dB

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto JL Audio C1-525X set coaxial 2 căi, 130mm, 50W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 699440990417
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Alege difuzoarele JL Audio C1-525x și adu-ți în mașina ta sunetul de înaltă calitate. Citeste mai mult
Precomandă
440 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp