Gama Uno reprezinta primul pas catre Hertz Sound Experience:

"Proiectat pentru a fi cea mai buna alternativa pentru inlocuirea difuzoarelor de fabrica, oferind un upgrade de calitate al sunetului."

 

Difuzoarele auto de tip coaxial HERTZ UNO X 165, dispun un tweeter special conceput care asigura raspuns in frecventa liniar. Conul de hartie presat, care este rezistent la apa, asigura un SPL ridicat si manevrabilitate dinamica a puterii pentru un sunet puternic nedistorsionat. Toate acestea permit un sunet bogat, chiar si atunci cand sunt conectate la unitatea OEM a masinii sau un player aftermarket.


 

Pachetul contine 2 difuzoare .

Putere maxima W - 220W


Putere RMS W - 55W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 93,5 db


Raspuns in frecventa - 60 ÷ 21k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Bularga Adrian
06-04-2021 16:50:32
Un pret foart bun pentru calitatea lor. Le-am montat pe un ford fiesta si cu sistemul din fabrica iese un sunet foarte bun. Mi-a luat ceva timp pana le-am setat cum trebuie dar per total, sunt foarte multumit de ele.
Remus Zegerean
22-04-2021 14:09:58
Pentru ce cautam eu sunt ideale. Nu le-am conectat la un amplificator dar si asa sunetul e foarte bun, sunt puse pe usile din spate (passat b5.5) ca alea din fabrica sau ars cu timpul. Urmeaza sa pun si pe usile fata ca deja difuzoarele nu mai fac fata.

Difuzoare auto Hertz Uno X 165, set coaxial 2 cai 165mm

Cod produs: X 165
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
O solutie inovativa si accesibila, care imbunatateste considerabil calitatea audio din orice autoturism. Conecteaza difuzoarele HERTZ UNO X la sistemul tau actual si vei simti instant diferenta. Pachetul contine 2 difuzoare. Citeste mai mult
Stoc suficient
225 lei
Wishlist Compară Recomanda
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici.

Produse compatibile

Ultimele produse

Scrie-ne pe WhatsApp