Conul de Rigiditate înaltă: Conul NEO SPL coaxial SX 165 NEO este complet nou și fabricat din hârtie presată, cunoscută pentru rezistența sa la factorii de mediu. Cu o rigiditate crescută și tratamente inovatoare care o fac rezistentă la apă, umiditate și radiații UV, acest con oferă performanțe excepționale și durabilitate pe termen lung.

Performanță SPL Extremă: Cu o dimensiune compactă și o greutate redusă, Hertz SX 165 NEO livrează o performanță SPL extremă. Magnetul de înaltă calitate Neodim N38 H asigură că vei experimenta un sunet puternic și clar, indiferent de destinația ta.

Tweeter Hi-SPL: SX 165 NEO dispune de un tweeter cu dom PEI Hi-SPL de 1,4 inch, cu un magnet Neodim și circuit de protecție resetabil pentru tweeter cu stare solidă. Acest tweeter adaugă detaliu și claritate sunetului tău, indiferent de genul muzical pe care îl iubești.

Conexiuni Versatile: Terminalele Faston duble permit conectarea în lanț a mai multor unități, oferindu-ți o libertate maximă în configurarea sistemului tău audio. Aceste terminale sunt compatibile cu cele mai comune conexiuni de motociclete, ceea ce face din SX 165 NEO alegerea perfectă pentru pasionații de călătorii.


 

NATURE PROOF

Compacte și ușoare, noile sisteme SPL NEO sunt extrem de zgomotoase și nu se tem de elementele naturii pentru o distracție nelimitată în orice condiție!

Putere Maximă - 200W

Putere RMS - 100 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 100 ÷ 20k

Sensibilitate dB SPL - 96.5

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 38 mm (1.5 inch)

Bobină Tweeter Ø - 28 mm (1.1 inch)

Magnet Woofer - Special Neodymium N38 H

Magnet Tweeter - Special Neodymium N38 H

Con - Hârtie presată hidrofugă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Hertz SPL Show SX 165 Neo set coaxial 2 căi, 165mm, 100W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823132602
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele coaxiale Hertz SX 165 Neo experimentezi performanță extremă și sunet de înaltă performanță în interiorul mașinii tale. Citeste mai mult
Stoc suficient
995 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp