Performanță Excepțională: Wooferele Hertz SV 200L au fost create pentru a oferi performanțe superioare, atât în ceea ce privește capacitatea termică, cât și cea mecanică. Cu o bobină de cupru pur înfășurată pe forma KSV, un magnet supradimensionat și o placă inferioară ventilată, aceste difuzoare îți vor oferi un sunet de cea mai înaltă calitate.

Construcție Avansată: SV 200L utilizează tehnologia exclusivă V-cone, garantând un răspuns puternic de joasă frecvență. De asemenea, folosește tehnologia Lossless Polymer Rubber Surround, care contribuie la cea mai bună dispersie în afara axei. Cu aceste caracteristici tehnologice, acest woofer livrează un bass profund și impactant, fără distorsiuni.

Calitate Sunet Superioară: Cu Hertz SV 200L, vei experimenta sunetul la o altă dimensiune. Fie că asculți muzică în mașină sau acasă, acest woofer te va impresiona cu claritatea, puterea și precizia sunetului său.

Design Durabil: Wooferele SV 200L sunt construite pentru a rezista testului timpului. Cu o construcție solidă și materiale de calitate, aceste difuzoare vor rămâne în formă excelentă ani de zile.

 

Ideal pentru iubitorii audio: Dacă ești un iubitor al sunetului de calitate, Hertz SV 200L este alegerea ideală pentru tine. Aceste woofere oferă o experiență auditivă superioară, indiferent de genul muzical pe care îl iubești.

 


 

V-cone

Profilul exponențial se apropie foarte mult de cel perfect, oferind o dispersie excepțională.

Putere Maximă - 500 W

Putere RMS - 250 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 45 ÷ 4.5k

Sensibilitate dB SPL - 94.5

Dimensiune - 200 mm (8 inch)

Bobină Ø - 50 mm (2 inch)

Magnet - Flux de ferită de înaltă densitate

Con - Hârtie nepresată ultra ușoara

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Hertz SPL Show SV 200L set componente, 200mm, 250W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823104111
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Experimentează bass-ul profund și claritatea sunetului cu difuzoarele Hertz SV 200L. Citeste mai mult
Stoc limitat
796 RON-20%
(995 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp