Performanțe de Vârf și Dimensiuni Compacte: Difuzorul auto Hertz SV 200 NEO demonstrează că dimensiunile compacte nu trebuie să însemne compromis în ceea ce privește performanța. Acesta oferă sunet de înaltă calitate într-un pachet mic și ușor, fiind ideal pentru aplicații diverse.

Tehnologie de Neodim N38 H: Cu unități motoare care folosesc tehnologia de neodim N38 H, acest difuzor oferă o putere magnetică deosebită. Aceasta se traduce printr-un sunet clar și puternic, indiferent de dimensiunea difuzorului.

Rezistență la Factorii de Mediu: Hertz SV 200 NEO este construit pentru a face față condițiilor exterioare dure. Conurile difuzorului sunt imprmeabile și sunt tratate împotriva razelor UV, astfel încât să poți folosi acest difuzor în siguranță în exterior, fără teama de decolorare sau deteriorare în timp.

Protecție Anti-Oxidare: Unitățile motoare ale difuzorului sunt acoperite cu cataforeză și cabluri izolate pentru a preveni oxidarea. Aceasta asigură o funcționare fără probleme și de durată în orice condiții.

Compatibilitate cu Motociclete Harley-Davidson: Dacă ești un pasionat al motocicletelor și iubitor de sunet de calitate, difuzorul Hertz SV 200 NEO este alegerea perfectă. Este compatibil pentru instalare pe motociclete Harley-Davidson, permițându-ți să te bucuri de sunet excelent în timpul călătoriilor cu motocicleta.


NATURE PROOF

Compacte și ușoare, noile sisteme SPL NEO sunt extrem de zgomotoase și nu se tem de elementele naturii pentru o distracție nelimitată în orice condiție!

Putere Maximă - 400 W

Putere RMS - 200 We

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 100 ÷ 8k

Sensibilitate dB SPL - 100

Dimensiune - 200 mm ( inch)

Bobină Ø - 38.6 mm (1 inch)

Magnet - Neodymium

Con - Hârtie presată hidrofugă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Hertz SPL Show SV 200 NEO set componente, 200mm, 200W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823132596
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzorul Hertz SV 200 NEO este ideal pentru pasionații de muzica care îsi doresc o soluție puternică pentru mașina lor. Citeste mai mult
Stoc suficient
1.125 RON -10%
(1.250 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp