Performanțe Excelente și Dimensiuni Compacte: Difuzorul auto Hertz SV 165 NEO îmbină calitatea sunetului cu dimensiunile compacte. Deși este uimitor de mic și ușor, oferă performanțe audio impresionante, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă variată de instalări.

Neodim N38 H pentru O Unitate Motor Puternică: Unitățile motor ale acestui difuzor utilizează neodim N38 H, asigurând o forță magnetică remarcabilă. Acest lucru se traduce în sunet clar și puternic, indiferent de dimensiunea difuzorului.

Conuri Durabile și Rezistente la UV: Pentru a face față utilizării în exterior, conurile difuzorului SV 165 NEO sunt hidroizolate și tratate împotriva razelor UV. Acest lucru asigură o rezistență la decolorare în timp și o durabilitate sporită.

Compatibilitate cu Motociclete Harley-Davidson: Dacă ești pasionat de motociclete și sunet de înaltă calitate, difuzorul Hertz SV 165 NEO este alegerea perfectă. Este compatibil pentru instalare pe motociclete Harley-Davidson, astfel încât să poți experimenta sunetul preferat în timp ce conduci.


NATURE PROOF

Compacte și ușoare, noile sisteme SPL NEO sunt extrem de zgomotoase și nu se tem de elementele naturii pentru o distracție nelimitată în orice condiție!

Putere Maximă - 400 W

Putere RMS - 150 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 100 ÷ 10k

Sensibilitate dB SPL - 97

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Ø - 38.6 mm (1.5 inch)

Magnet - Neodymium

Con - Hârtie presată hidrofugă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Hertz SPL Show SV 165 NEO set componente, 165mm, 150W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823132589
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Hertz SV 165 NEO este soluția ideală pentru cei care doresc un sunet de calitate superioară într-un pachet compact și ușor. Citeste mai mult
Stoc suficient
945 RON -10%
(1.050 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp