Con de Înaltă Rigiditate: SX 690.1 NEO are un con fabricat din hârtie presată, rezistentă la factorii de mediu. Acest con oferă rigiditate crescută și rezistență la apă, umiditate și radiații UV. Veți experimenta un sunet puternic și clar, indiferent de condițiile meteo.

Performanță SPL Extremă: Cu dimensiuni compacte și o greutate redusă, Hertz SX 690.1 NEO livrează o performanță SPL extremă. Magnetul de calitate N38 H Neodim asigură că sunetul tău va umple cu ușurință spațiul mașinii tale, indiferent cât de mare este.

Manevrabilitate de Excepție: Datorită bobinei de cupru cu dublu strat înfășurată pe forma de poliamidă, SX 690.1 NEO oferă o manevrabilitate a puterii fără rival. Veți putea reda muzica la volume ridicate fără nicio problemă.

Unitate Hi-SPL Mid-Hi: Aceste difuzoare sunt echipate cu un tweeter cu dom de 1,4 inch și un super tweeter cu dom de 1 inch, ambele cu circuite de protecție resetabile pentru tweeter cu stare solidă. Aceste unități adaugă detalii și claritate sunetului tău, făcând fiecare notă să sune perfect.

Conexiuni Versatile: Terminalele Faston duble permit conectarea în lanț a mai multor unități, oferindu-ți libertate maximă în configurarea sistemului tău audio. Aceste terminale sunt compatibile cu cele mai comune conexiuni pentru motociclete, facilitând instalarea.

Grilă Elegantă Inclusă: SX 690.1 NEO vine cu o grilă elegantă fabricată dintr-o structură din plastic ABS de înaltă rezistență cu un finisaj metalic, combinată cu o plasă metalică de protecție. Această grilă adaugă nu doar protecție, ci și un aspect sofisticat.


 

 

NATURE PROOF

Compacte și ușoare, noile sisteme SPL NEO sunt extrem de zgomotoase și nu se tem de elementele naturii pentru o distracție nelimitată în orice condiție!

Putere Maximă - 260 W

Putere RMS - 130 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 65 ÷ 24k

Sensibilitate dB SPL - 94

Dimensiune Woofer - 6x9 inch

Bobină Woofer Ø - 38 mm (1.5 inch)

Bobină Tweeter Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet Woofer - Special Neodymium N38 H

Magnet Tweeter - Special Neodymium N38 H

Con - Hârtie presată hidrofugă

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Hertz SPL Show SX 690.1 NEO set coaxial 3 căi, 6x9 inch, 130W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823135931
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Experimentează puterea sunetului de excepție în fiecare călătorie și adaugă o notă specială oricărui drum parcurs cu difuzoarele Hertz SX 690.1 NEO. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.430 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp