Tweeterul coaxial concentric al difuzoruluir coaxial MPX 165.3 permite un singur punct de emisie în fază liniară, pentru un timbru natural care oferă o scenă detaliată a sunetului. Datorită geometriei "Centrului de reglare a canalului", frecvența de rezonanță a înălțimilor este foarte scăzută, iar utilizarea materialelor de amortizare pentru interior oferă o emisie acustică liniară. Lentila acustică optimizează răspunsul său în afara axei, care este tipic pentru instalarea ușilor de boxe coaxiale; În afară de aceasta,difuzorul cu diametrul de 36 mm generează frecvențe joase și joase controlate

.

1. TWEETER COAXIAL CONCENTRIC: construit în bobina de voce woofer, realizând un singur punct de emisie, pentru a crea etapa virtuală de sunet ca în performanțele de muzică live.

2. SUPORT TWEETER: dimensionat pentru Fs scazut, pentru a asigura o rotire cu frecventa de trecere foarte buna, permitand punctul de trecere a frecventei reduse.

3. 36 MM PURE COPPER WOOFER VOICE COIL infasurat pe un filtru din poliamidă, pentru o manevrare remarcabilă a puterii și reproducere dinamică fără compresie.

4. PRESSED-PULP CONE WITH COTTON FIBERS: Combină rigiditatea și finețea pentru un răspuns de frecvență larg. Profilul rafinat al conului geometric se potrivește perfect cu emisia de tweetere care asigură coerența fazelor în zona de crossover.

5. “BOUNDARY FREE” RUBBER SURROUND: pentru o eficiență îmbunătățită și o frecvență ambiantă mai largă. (Logo Free Boundary)

6. OVER-SIZED FERRITE MAGNET: combinat cu plăci de fier și un conținut foarte redus de carbon, pentru distorsiuni reduse la niveluri de putere ridicate.

7. BASKET: adâncime de montare redusă, coș din aliaj de aluminiu transparent din punct de vedere acustic, cu tăiere elegantă și logo-ul Hertz din aluminiu.

8. ANTI-VIBRATION RUBBER MAGNET COVER: pentru a atenuarea vibrațiilor falsificate.

Pachetul contine 2 difuzoare.

Putere maxima W - 200W
Putere RMS W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 92 db
Raspuns in frecventa - 45 ÷ 21,5k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Pro MPX 165.3, coaxial 2 cai, 165mm, 100W RMS

Cod produs: 8018823114066
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul contine 2 difuzoare. Citeste mai mult
Stoc suficient
900 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp