Tweeter Coaxial Concentric: Difuzoarele MPX 165.3 integrează un tweeter concentric pe woofer pentru a oferi un singur punct de emisie în fază liniară. Acest lucru rezultă în sunet natural și detaliat.

Geometrie "Center Tuning Duct": Cu această geometrie inovatoare, frecvența de rezonanță a tweeterului este deosebit de scăzută, ceea ce contribuie la calitatea sunetului.

Materiale de Amortizare pentru Interior: Difuzoarele MPX 165.3 utilizează materiale de amortizare pentru a asigura o emisie acustică liniară și clară.

Lentilă Acustică Optimizată: Lentila acustică își optimizează răspunsul în afara axei, ceea ce este ideal pentru instalarea în ușă a difuzoarelor coaxiale. Aceasta asigură sunet de înaltă calitate, indiferent de locul din mașină.

Woofer Cu Diametrul de 36 mm: Wooferul generos cu un diametru de 36 mm furnizează frecvențe joase profunde și controlate, completând sunetul general pentru o experiență auditivă captivantă.

Tehnologii

Boundary Free Surround

Această tehnologie oferă capacitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să miște o masă mai mare de aer, deci produce mai multă presiune acustică.

Acest înveliș special este construit din cauciuc butilic IIR extrem de pur, asigurând o liniaritate termică și mecanică extraordinară.

Putere Maximă - 210 W

Putere RMS - 70 W RMS

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 55 ÷ 22k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 25 mm (1 inch)

Bobină Tweeter Ø - 13 mm (0.5 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Carton presat

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Pro MPX 165.3, set coaxial 2 căi, 165mm, 100W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823114066
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele coaxiale Hertz Mille Pro MPX 165.3 sunt soluția perfectă dacă îți dorești un sistem audio cu un sunet excepțional. Citeste mai mult
Stoc limitat
900 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp