Răspuns Larg de Frecvență Joasă: Acest sistem a fost proiectat pentru a asigura un răspuns larg de frecvență joasă, chiar și în mașinile care nu au spațiu pentru un subwoofer. Apreciind calitatea sunetului la intensitate joasă sau ridicată, acest sistem îți va oferi mereu experiența dorită.

Tehnologia V-cone®: Wooferul MP 165.3 utilizează tehnologia V-cone® pentru a oferi o dispersie remarcabilă a sunetului. Acesta maximizează claritatea și detaliile, permițându-ți să te bucuri de muzica ta preferată în toată splendoarea ei.

Boundary Free Surround: Tehnologia Surround este concepută pentru a permite o mișcare a aerului extinsă, ceea ce contribuie la o reproducere precisă a sunetului. Indiferent de genul muzical pe care îl asculți, vei simți fiecare notă în toată intensitatea ei.

Crossover Dedicat MPCX 2.3: Acest crossover a fost proiectat pentru a exploata cu succes capacitatea wooferelor MP 165.3. Acesta asigură o tranziție lină către tweeterul MP 25.3, oferind o emisie acustică naturală maximă. Redarea sunetului este astfel uniformă și fidelă.

Bobină de Filtru de Cupru cu Rezistență Scăzută la Paraziți: Wooferul este echipat cu o bobină de filtru de cupru cu rezistență scăzută la paraziți de 1 mm, care maximizează eficiența acestuia. Aceasta garantează o redare precisă a sunetului, indiferent de volumul de redare.

Nivel de Tweeter Reglabil: Crossover-ul MPCX 2.3 dispune de un nivel de tweeter reglabil, permițându-ți să calibrezi nivelul de emisie acustică al tweeterului MP 25.3 în comparație cu wooferul. Astfel, poți personaliza sunetul exact așa cum îți dorești.

 

V-CON

Profilul exponențial se apropie foarte mult de cel perfect, oferind o dispersie excepțională.

 

BOUNDARY FREE SURROUND

Această tehnologie oferă capacitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să miște o masă mai mare de aer, deci produce mai multă presiune acustică. Acest înveliș special este construit din cauciuc butilic IIR extrem de pur, asigurând o liniaritate termică și mecanică extraordinară.

Putere Maximă - 220 W

Putere RMS - 110 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 40 ÷ 22.5k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 25 mm (1 inch)

Bobină Tweeter Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Carton presat

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Pro MPK 165.3, set sistem 2 căi, 165mm, 110W RMS, 4Ω, 4 difuzoare + accesorii

Cod produs: 8018823114011
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Dacă ești un pasionat de sunet și vrei să îți upgradezi sistemul audio auto, sistemul de difuzoare Hertz MPK 165.3 este alegerea ideală. Pachetul conține 2x tweeter MP25.3 + 2x Difuzoare MP 165.3 + 2x Crossover MPCX 2.3 + grile Citeste mai mult
Precomandă
1.365 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp