Hertz MP 70.3 din clasa medie a autovehiculelor cu magnet dublu Neodymium în interiorul bobinei produc o gamă mijlocie de putere, perfectă pentru a fi combinată cu putere joasa medie a boxei MP 165P.3, precum și cu MP25. 3. Bobina de 20 mm a MP 70.3 maximizează dinamica; Profilul V-cone® îmbunătățește dispersia în afara axei, iar Boundary Free Surround permite o extindere mai largă spre gama de frecvențe joase.

1. Structură simetrică cu magnet neodymium dual dezvoltat special cu simulări FEM (Modeling Element finit), pentru o dinamică superioară și control.

2. Bobină de voce dublă cu strat CCAW de 20 mm înfășurată pe un suport din poliamidă cu 8 găuri de decompresie, pentru o manevrare excepțională a puterii.

3. V-cone® cu fibre de bumbac, combinând rigiditatea și greutatea redusă pentru un răspuns de frecvență largă. Profilul conului optimizat geometric pentru cea mai mare linearitate și dispersie în intervalul de înaltă frecvență.

4. Înveliș din cauciuc "Boundary Free", pentru o eficiență mai bună și o frecvență mai mare a basului.

5. Acoperire de cauciuc anti-vibrații, pentru a atenua vibrațiile falsificabile, detașabile pentru a instala instalații de adâncime de montare.

6. Coș de aliaj din aluminiu in punct de vedere acustic cu tăiere elegantă cu diamant și logo-ul Hertz din aluminiu.

7. Pentru o serie de combinații de instalare, este inclus un grilaj metalic de protecție cu sigla Hertz din aluminiu și grătarul interior acoperit cu pulbere minerală atractivă.
 

Putere maxima W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 88 db
Raspuns in frecventa - 180 ÷ 18k
Magnet Difuzor - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Pro MP 70.3, set 2 difuzoare, 70mm

Cod produs: MP 70.3
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Pachetul contine 2 difuzoare si 2 grileCiteste mai mult
Stoc suficient
650 lei
Wishlist Compară Recomanda
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici.

Produse compatibile

Ultimele produse

Scrie-ne pe WhatsApp