Parametri Electro-Acustici Avansați: Wooferul MP 165.3P dispune de parametri electro-acustici avansați care au fost concepuți pentru a oferi sunet pur și solid. Cu o bobină generoasă de 14 mm, acest woofer are o impedanță nominală de 3 Ω, ceea ce îl face compatibil cu amplificatoarele Hertz HCP și HDP, precum și cu componente electronice stabile de 2 Ω. Astfel, poți profita la maximum de putere.

Control Maxim al Sunetului: Magnetul din ferită cu diametrul de 95 mm permite o excursie liniară a bobinei de +/-4,5 mm, asigurând un control maxim asupra sunetului. Vei experimenta o reproducere precisă a notelor, indiferent de genul muzical.

Dispersie Îmbunătățită: Wooferul MP 165.3P este echipat cu Boundary Free Surround, care permite mișcarea unei cantități mai mari de aer. Profilul V-cone® îmbunătățește dispersia în afara axului, permițându-ți să te bucuri de sunetul de înaltă calitate oriunde în mașina ta.

Coș Sofisticat din Aliaj de Aluminiu: Coșul sofisticat din aliaj de aluminiu ajută la neutralizarea vibrațiilor nedorite, asigurând o redare clară și precisă a sunetului.

 

V-CON

Profilul exponențial se apropie foarte mult de cel perfect, oferind o dispersie excepțională.

 

BOUNDARY FREE SURROUND

Această tehnologie oferă capacitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să miște o masă mai mare de aer, deci produce mai multă presiune acustică. Acest înveliș special este construit din cauciuc butilic IIR extrem de pur, asigurând o liniaritate termică și mecanică extraordinară.

Putere Maximă - 200 W

Putere RMS - 100 W

Impedanță - 3 Ω

Frecvență Hz - 45 ÷ 4.5k

Sensibilitate dB SPL - 94

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Con - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Pro MP 165P.3, set componente, 165mm, 100W RMS, 3Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823119085
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Wooferul auto Hertz MP 165.3P este proiectat pentru a-ți oferi experiența unui mid-bass autentic și solid, ideal pentru sistemele cu o dinamică ridicată în mașina ta. Citeste mai mult
Stoc suficient
730 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp