Parametrii electro-acustici ai boxelor MP 165P.3 au fost ajustati pentru a oferi sunetul pur și solid al unui bas autentic, proiectat pentru sisteme dinamice ridicate. Bobina de voce cu o înălțime generoasă de 14 mm are o impedanță nominală de 3 Ω în plus față de o manevrare a puterii sporită. Aceste caracteristici oferă capacitatea de a exploata maxim puterea amplificatoarelor Hertz HCP și HDP, precum și a tuturor electronicii stabili de 2 Ω. Magnetul de ferită cu diametrul de 95 mm permite o excursie liniară +/- 4,5 mm bobină vocală, asigurând tot timpul controlul maxim.

Boundary Free Surround deplasează o cantitate mai mare de aer, iar profilul V-cone® îmbunătățește dispersia offaxis, starea reală de ascultare în mașină. Coșul din aliaj de aluminiu sofisticat neutralizează vibrațiile nedorite.


1. PURE COPPER VOICE COIL:  rănită pe o foaie de poliamidă pentru manevrare de mare putere, combinată cu o distorsiune foarte mică a intermodulării vocale. 

2. EXPONENTIAL V-CONE® PROFILE: optimizat geometric pentru cea mai mare liniaritate și dispersie în intervalul de frecvență mijlocie. (Logo VCone)

3. “BOUNDARY FREE” RUBBER SURROUND: pentru o eficiență îmbunătățită și o frecvență mai mare a basului. (Logo Free Boundary)

4.HIGH DENSITY FLUX FERRITE MAGNET: combinat cu plăci de fier și un conținut foarte redus de carbon, pentru distorsiuni reduse la niveluri de putere ridicate.

5. BASKET: adâncime de montare redusă, coș din aliaj de aluminiu transparent din punct de vedere acustic.

Putere maxima W - 200W
Putere RMS W - 100W
Impendanta - 3 Ohm
Sensibilitate - 94 db
Raspuns in frecventa - 45 ÷ 4,5k
Magnet Difuzor - Ferita
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Pro MP 165P.3, set 2 difuzoare, 165mm, 100W RMS

Cod produs: MP 165P.3
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON
Pachetul contine 2 difuzoare.Citeste mai mult
Stoc suficient
700 lei
Wishlist Compară Recomanda
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici.

Produse compatibile

Ultimele produse

Scrie-ne pe WhatsApp