Crossover MLCX 2 TW.3 Avansat: Crossover-ul MLCX 2 TW.3 este dotat cu un comutator solid care oferă opțiunea de a realiza un sistem bi-amplificat. Aceasta înseamnă că poți conecta două amplificatoare sau două canale separate la crossover, permițând o gestionare separată a woofer-ului și a tweeter-ului. Această configurare maximizează puterea și scoate în evidență caracteristicile sistemului MLK 1650.3 Legend.

Control de Frecvență: Cu comenzile Mid-Contour și Hi-Countor dedicate pentru gestionarea frecvenței de tăiere a wooferului și tweeterului, poți varia punctul de încrucișare.

Cu sistemul de difuzoare auto Hertz MLK 1650.3 Legend, vei experimenta sunetul de înaltă calitate, plin de detalii și dinamică. Oferă-ți mașinii tale actualizarea audio pe care o merită și bucură-te de muzica ta preferată așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Acest sistem oferă versatilitate și control, permițându-ți să personalizezi sunetul în funcție de preferințele tale.

 

V-CON

Profilul exponențial se apropie foarte mult de cel perfect, oferind o dispersie excepțională.

 

BOUNDARY FREE SURROUND

Această tehnologie oferă capacitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să miște o masă mai mare de aer, deci produce mai multă presiune acustică. Acest înveliș special este construit din cauciuc butilic IIR extrem de pur, asigurând o liniaritate termică și mecanică extraordinară.

Putere Maximă - 300 W

Putere RMS - 150 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 40 ÷ 28k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 36 mm (1.4 inch)

Bobină Tweeter Ø - 28 mm (1.1 inch)

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Legend MLK 1650.3, set sistem 2 căi, 165mm, 150W RMS, 4Ω, 4 difuzoare + accesorii

Cod produs: 8018823114004
Garantie 24 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Sistemul de difuzoare Hertz Mille Legend MLK 1650.3 sunt alegerea ideală dacă îți doresti ca muzica din mașina ta să fie redată la o calitate superioara. Citeste mai mult
Stoc suficient
3.510 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp