ML 1800.3 Legend: difuzoarele auto au fost gândite și concepute pentru entuziaștii care participă la concursuri care au nevoie de o componentă care îmbină acuratețea timbre a ML 1650.3 Legend la extinderea extinsă a frecvențelor joase datorită suprafeței mari de emisie, O bobină de voce de 50 mm poate asigura pentru a ajunge la aceste rezultate, personalul C & D a efectuat sesiuni extinse de exprimare în mașină, după ce a construit mai multe prototipuri cu metoda de simulare FEA și le-a testat cu o gamă largă de măsurători efectuate cu suita Klippel®. La fel ca în suspensiile mașinilor de competiție, surround-ul trebuie să suporte cele mai extreme condiții de lucru pentru a asigura o stabilitate maximă și o simetrie maximă la excursii înalte, și astfel pentru a obține un impact și o extindere la gama de frecvențe joase. Din acest motiv, designerii electro-acustici au dezvoltat un nou sistem de lipire a coșului surround, denumit "Boundary Free Surround". Această tehnologie oferă posibilitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; În acest fel, conul reușește să deplaseze o masă mai mare de aer, deci produce presiune acustică mai mare.

Profilul V-cone® împiedică deformarea conului în cursul acestuia, asigurându-se că "pistonul" funcționează într-o poziție corectă, maximizând producția de presiune acustică.

 BOUNDARY FREE SURROUND - această tehnologie oferă posibilitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să se deplaseze cu o masă mai mare de aer, deci produce presiune acustică mai mare. Acest cadru special este construit din cauciuc IIR foarte pur, asigurând liniaritate termică și mecanică extraordinară.

Pachetul contine 2 difuzoare.

Putere maxima W - 400W
Putere RMS W - 200W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93 db
Raspuns in frecventa - 38 ÷ 6k
Magnet Difuzor - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Legend ML 1800.3, set 2 difuzoare, 180mm, 200W RMS

Cod produs: ML 1800.3
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul contine 2 difuzoare.Citeste mai mult
Stoc limitat
2.450 RON
Scrie-ne pe WhatsApp