Performanță Extremă: Cu ajutorul cercetării extinse și a dezvoltării constante, Hertz a reușit să atingă niveluri uluitoare de performanță cu acest woofer. Toate prototipurile au fost testate cu măsurători precise pentru a se asigura că performanța este la cel mai înalt nivel.

Bobină Mobilă de 36 mm: Bobina mobilă de 36 mm asigură o manevrare excelentă a puterii și o stabilitate termică superioară, chiar și în situații cu multe frecvențe joase. Cu această caracteristică, vei experimenta sunetul la cea mai înaltă calitate.

Optimizare a Geometriei Conului: Conul acestui woofer a fost supus unor studii detaliate, inclusiv simulări FEA și măsurători cu Vibrometrul Klippel Scan. Toate acestea au condus la optimizarea profilului V-cone® pentru o performanță de vârf.

Reproducere Excelentă a Frecvențelor Joase: Pentru a reda spectrul complet al frecvențelor joase, conul trebuie să miște o cantitate semnificativă de aer. Profilul V-cone® previne deformarea conului în timpul mișcării, asigurând o presiune acustică maximă.

 

V-CON

Profilul exponențial se apropie foarte mult de cel perfect, oferind o dispersie excepțională.

 

BOUNDARY FREE SURROUND

Această tehnologie oferă capacitatea de a obține o suprafață de emisie mai largă a conului în comparație cu difuzoarele cu același diametru; în acest fel, conul reușește să miște o masă mai mare de aer, deci produce mai multă presiune acustică. Acest înveliș special este construit din cauciuc butilic IIR extrem de pur, asigurând o liniaritate termică și mecanică extraordinară.

Putere Maximă - 250 W

Putere RMS - 125 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 40 ÷ 6.5k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 36 mm (1.4 inch)

Magnet Woofer - Neodymium

Con - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Mille Legend ML 1650.3, set componente, 165mm, 125W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823113854
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Descoperă performanța sunetului de calitate cu woofer-ul Hertz Mille Legend ML 1650.3 și bucură-te de muzica preferată în mașina ta. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.940 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp