Performanță Acustică Remarcabilă: Pachetul conține 2 difuzoare de înaltă calitate, recunoscute pentru sunetul lor excepțional. Indiferent de genul muzical preferat, vei experimenta o claritate și detalii incredibile.

Tehnologie Dual-Way: Modelul DCX 87.3 este un coaxial dual-way, care combină cu măiestrie un woofer realizat din cele mai performante materiale cu un tweeter din neodymium cu domul exclusiv PEI. Acestă combinație oferă o redare precisă a fiecărei frecvențe, de la notele joase la cele înalte.

Dimensiuni Compacte, Performanță Imensă: Cu toate că are dimensiuni compacte, difuzorul DCX 87.3 dispune de un grup magnetic supradimensionat, ceea ce asigură un control final asupra sunetului. Astfel, veți obține o experiență audio deosebită, fără a compromite spațiul în mașină.

Răspuns de Frecvență Largă: DCX 87.3 este capabil să ofere un răspuns larg de frecvență, acoperind o gamă variată de sunete, astfel încât vei auzi fiecare notă și nuanță a muzicii preferate.

Pachetul Conține 2 Difuzoare - astfel, vei transforma mașina ta într-un adevărat studio de sunet, oferind o experiență muzicală unică și captivantă.

Putere Maximă - 60 W

Putere RMS - 30 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 130 ÷ 21k

Sensibilitate dB SPL - 92

Dimensiune Woofer - 87 mm (3.4 inch)

Bobină Woofer Ø - 20 mm (0.8 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Hârtie presată hidrofugă

Dom - PEI

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Dieci DCX 87.3, set coaxial 2 căi, 87mm, 30W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823110112
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Cu difuzoarele coaxiale Hertz Dieci DCX 87.3 vei avea parte de o experiență audio exceepțională în interiorul mașinii tale. Citeste mai mult
Stoc suficient
220 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp