Performanță Acustică Remarcabilă: Pachetul conține 2 difuzoare de înaltă calitate, recunoscute pentru sunetul lor excepțional. Indiferent de genul muzical preferat, vei experimenta claritate și detalii incredibile, care îți vor aduce o bucurie muzicală autentică.

Design Versatil: Difuzoarele auto HERTZ DIECI sunt concepute pentru a satisface toate necesitățile de instalare. Asta înseamnă că poți îmbunătăți sunetul mașinii tale fără a renunța la calitate și performanță. Indiferent de tipul de vehicul, DCX 100.3 se va potrivi perfect.

Răspuns Liniar în Frecvență: Coaxialele audio HERTZ DCX 100.3 sunt proiectate cu grijă pentru a oferi un răspuns liniar în frecvență, astfel încât vei auzi fiecare notă cu o claritate remarcabilă.

Tehnologie Avansată: Tweeterul cu magnet din neodymium cu membrană PEI, crossover încorporat, TPU (termoplastic poliuretanic) și un con de hârtie presată asigură un raport optim între confortul instalării și sunetul cu impact dinamic și emoțional.

Pachetul Conține 2 Difuzoare - astfel, vei transforma mașina ta într-un adevărat sanctuar al sunetului, în care fiecare melodie va prinde viață într-un mod unic și captivant.

Putere Maximă - 60 W

Putere RMS - 30 W RMS

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 70 ÷ 21k

Sensibilitate dB SPL - 92

Dimensiune Woofer - 100 mm (4 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Hârtie presată hidrofugă

Dom - PEI

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Hertz Dieci DCX 100.3, set coaxial 2 căi, 100mm, 30W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823104166
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele coaxiale Hertz Dieci 100.3 sunt alegerea perfectă dacă îți dorești calitate și performanță de la sistemul audio al mașinii tale. Citeste mai mult
Stoc suficient
225 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp