Tweeter și Magnet de Neodim: Tweeter-ul din domul Tetolon și magnetul din neodim sunt proiectate pentru a furniza un sunet detaliat și aerisit. Aceste componente au caracteristici de dispersie în afara axei, ceea ce înseamnă că vei putea să te bucuri de sunetul minunat indiferent de locul în care te afli în mașină.

Tehnologie Radial Venting System: Acest sistem de ventilație asigură răcirea eficientă a serpentinei tweeter-ului. Cu opt găuri de ventilație la baza motorului, acest sistem permite un schimb de aer optim, ceea ce ajută la menținerea temperaturii ideale pentru performanță.

Conul și Suspensia Avansate: Conul din hârtie presată și suspensia din cauciuc butilic asigură un răspuns extins la frecvențele joase și un sunet impresionant. Aceste componente contribuie la o experiență auditivă plină și bogată.

Design Durabil și Elegant: Coșul de design inspirat de gama Mille are un magnet acoperit cu un cauciuc moale și protector pentru o protecție suplimentară. Grila este opțională și este realizată dintr-un cadru rezistent la temperaturi ridicate din ABS și o protecție metalică a ochiurilor.

Putere Maximă - 285 W

Putere RMS - 95 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 45 ÷ 22k

Sensibilitate dB SPL - 92

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 25 mm (1 inch)

Bobină Tweeter Ø - 20 mm (0.8 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Hârtie presată

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Hertz Cento Pro CPX 165, set coaxial 2 căi, 165mm, 95W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823123990
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Sistemul audio coaxial Hertz Cento Pro CPX 165 oferă o experiență audio de înaltă calitate, chiar și în mașinile unde instalarea unui sistem bidirecțional nu este posibilă. Citeste mai mult
Stoc limitat
612 RON-10%
(680 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp