Sistemul Cento PRO CPK 165 este echipat cu un woofer CP 165 și un tweeter CP 25, ambele cu dome Tetolon și bobină de voce de 25 mm. Aceste caracteristici asigură un răspuns foarte larg și liniar de frecvență, oferind un sunet de înaltă calitate.

Tehnologia "Tuning Duct Center" folosită în tweeterul CP 25 permite schimbul de aer la temperatură joasă între cupola tweeterului și camera de încărcare din spate. Aceasta ajustează acustica în mod ideal și duce la o frecvență de rezonanță foarte scăzută, îmbunătățind semnificativ performanțele sistemului.

Designul sofisticat al grupului mobil și suspensiile din wooferul CP 165, cu o frecvență de rezonanță calibrată la 60 Hz, asigură o putere medie redusă, permițând redarea optimă a genurilor de muzică bogate în frecvențe joase. Conul este compatibil cu senzația familiara a liniei Mille, cu adaos de amortizare și cauciuc de protecție.

Materialele utilizate pentru conul wooferului și tweeter sunt de cea mai înaltă calitate, asigurând o reproducere sonoră echilibrată, fără vârfuri de rezonanță. Suspensia din cauciuc butilic și fibra Tetolon a domului tweeterului contribuie la această performanță excepțională.

Pachetul include grile pentru woofere fabricate dintr-o combinație de plase metalice și cadru ABS din plastic de înaltă rezistență. Această combinație permite o instalare personalizată cu un design sofisticat și elegant.

Putere Maximă - 315 W

Putere RMS - 105 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 45 ÷ 22,5k

Sensibilitate dB SPL - 92,5

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 25 mm (1 inch)

Bobină Tweeter Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Magnet Tweeter - Neodymium

Con - Hârtie semipresată

Dom - Tetolon

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
clau Claudiu
26-12-2021 13:21:59
Daca as putea posta un video, ati fi surprinsi sa auziti ce ofera minunatiile astea. Trebuie sa ai grija pe ce masina vrei sa le montezi pentru ca sunt foarte puternice si daca masina nu duce, atunci n-ai facut nimic. Sunetul este puternic, clar, echilibrat si perfect amplificat fara sa pornesc subwooferul. Conectate si la subwoofer ofera cea mai tare atmosfera audio pe care am simtit-o vreodata in masina. Recomand!

Difuzoare Auto Hertz Cento Pro CPK 165, set sistem 2 căi, 165mm, 105W RMS, 4Ω, 4 difuzoare + accesorii

Cod produs: 8018823123983
Garantie 24 luni
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Sistem audio premium Hertz Cento Pro CPK 165 oferă îmbunătățiri majore sistemului audio din mașina ta. Pachetul conține 2 x tweetere CP 25 + 2 x difuzoare CP 165 + 2x crossovere CPCX 2 + grile Citeste mai mult
Stoc suficient
997 RON -5%
(1.050 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp