Design Desăvârșit: Difuzoarele Cento C 165 au un design desăvârșit care maximizează claritatea și dinamica sunetului. Indiferent de genul muzical preferat, aceste difuzoare vor reda fiecare notă cu precizie.


Con Woofer din hârtie presată Pentru a obține sunetul natural și echilibrat pe care îl oferă aceste difuzoare, a fost necesar un proces meticulos de selecție a materialelor. Astfel, a fost aleasă hârtia presată, care asigură un echilibru perfect între ușurință și amortizare, esențial pentru o emisie sonoră puternică și controlată.


Magnet Supradimensionat: Magnetul de ferită supradimensionat oferă un control excelent asupra sunetului. Vei experimenta fiecare notă muzicală cu o claritate excepțională și o reproducere fidelă.


Experiență Audio de Top: Cu difuzoarele auto Hertz Cento C 165, vei aduce muzica la viață în mașina ta. Sunetul natural și dynamic îți va transforma fiecare călătorie într-o experiență audio de top.

Putere Maximă - 210 W

Putere RMS - 70 W RMS

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 55 ÷ 7k

Sensibilitate dB SPL - 93

Dimensiune Woofer - 165 mm (6.5 inch)

Bobină Woofer Ø - 25 mm (1 inch)

Magnet Woofer - Flux de ferită de înaltă densitate

Con - Hârtie presată

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Hertz Cento C 165, set componente, 165 mm, 70W RMS, 4Ω, 2 difuzoare

Cod produs: 8018823126519
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele Hertz Cento C 165 au fost special concepute pentru a păstra sunetul clar și dinamic în masina ta. Citeste mai mult
Stoc suficient
388 RON-5%
(409 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp