Woofer-ul AP 6.5P este proiectat pentru a oferi o experiență audio superioară, cu un accent special pe performanță și eficiență. Este creat pentru a se integra perfect în pozițiile OEM, ceea ce îl face ideal pentru upgrade-urile sistemelor audio din mașină.

Unul dintre punctele forte ale acestui woofer este excursia sa extrem de largă. Acest aspect îi permite să facă față celor mai intense vârfuri dinamice fără niciun compromis sau compresie a sunetului. Veți putea experimenta o reproducere fidelă a muzicii, chiar și în momentele de vârf ale melodiei.

Ansamblul său magnetic impresionant oferă energia necesară pentru un control perfect, indiferent de cât de departe merge conul. Astfel, veți beneficia de un sunet precis și clar în fiecare situație.

Dacă dorești să transformați experiența audio în mașina ta în ceva cu adevărat special, woofer-ul Audison Prima AP 6.5P este alegerea ideală. Cu performanțe excepționale și un design optimizat, vei simți muzica așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Putere MAX W - 330W
Putere RMS W - 110W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 92,5 db
Raspuns in frecventa - 50÷ 5k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Sebi Enache
28-02-2022 17:30:40
Au putere, au rezonanta ok si arata si foarte bine.

Difuzoare auto Audison Prima AP 6.5P set componente, 165mm, 110W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823135214
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele Audison Prima AP 6.5P au fost special concepute pentru a aduce sunetul de calitate în mașina ta. Citeste mai mult
Stoc suficient
510 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp