Coșul difuzorului este fabricat din aluminiu și are o structură aerodinamică excelentă. Acest design asigură stabilitate și răcire eficientă, permițând difuzorului să funcționeze la parametri optimi.

 Conul difuzorului este realizat din hârtie presată din fibră de bumbac și este tratat cu Light Damping. Acest tratament optimizează amortizarea și permite difuzorului să redea sunetul cu o claritate remarcabilă.

 Surroundul difuzorului este construit din cauciuc butilic cu un profil Triple Wave exclusiv. Acest profil asigură o liniaritate maximă și performanță de încredere, chiar și în condiții extreme.

 AV X6.5 este echipat cu bobine mobile CCAW (sârmă de aluminiu placată cu cupru) înfășurate pe un strat dublu. Această tehnologie oferă o eficiență extrem de mare și sunet curat, dinamic.

Conul difuzorului este realizat din fibră de bumbac și este tratat pentru a optimiza amortizarea. Acest aspect contribuie la sunetul de înaltă calitate produs de AV X6.5.

 Difuzorul este proiectat cu un sistem de ventilație radială care menține o temperatură ridicată de lucru pentru bobina mobilă. Acest lucru asigură o capacitate sporită de manevrare și fiabilitate.

Putere maxima W - 200W
Putere RMS W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 91 db
Raspuns in frecventa - 50 ÷ 22k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Voce AV X6.5 set coaxial 2 căi, 165mm, 100W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823103053
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Upgradează-ți sistemul audio cu difuzoarele Audison Voce AV X6.5 și descoperă sunetul de înaltă calitate în fiecare călătorie. Citeste mai mult
Stoc limitat
997 RON -5%
(1.050 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp