AV 3.0 este echipat cu un grup magnetic din neodim puternic, care oferă o eficiență ridicată și o liniaritate excelentă. Aceasta îl face ideal pentru reproducerea sunetului din intervalul de mijloc al spectrului audio, oferind detalii fine și o dinamică impresionantă.

 Profilul spițelor coșului are un design aerodinamic care minimizează reflexiile undelor sonore din spate, asigurând un sunet pur și clar.

AV 3.0 utilizează un profil de surround exclusiv Triple Wave și materiale de înaltă calitate pentru a oferi o liniaritate maximă și performanță fiabilă chiar și în condiții extreme. Veți auzi sunetul așa cum a fost intenționat de către artist sau producător.

Cu bobine mobile CCAW (sârmă de aluminiu placată cu cupru) înfășurate pe un strat dublu, AV 3.0 este extrem de ușor și compact. Acest lucru asigură o eficiență foarte mare și sunet curat, dinamic. Sunetul tău va fi plin de viață și clar.

 Conul de hârtie presată din fibră de bumbac este tratat cu amortizare, asigurând un sunet de înaltă calitate și o reproducre precisă a frecvențelor de mijloc.

 AV 3.0 este echipat cu un sistem de ventilație radială care asigură o temperatură scăzută a bobinei mobile, mărită manevrabilitate și fiabilitate. Sunetul va rămâne clar și detaliat chiar și în situații intense.

Magnetul de neodim de densitate mare de flux contribuie la o impedanță mai plată și la extinderea răspunsului în frecvență, pentru o reproducere completă și detaliată a sunetului.

Putere maxima W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93 db
Raspuns in frecventa - 200 ÷ 14k
Magnet Difuzor - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Voce AV 3.0 set componente, 70mm, 100W, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823103008
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele Audison Voce AV 3 vor aduce vor aduce sunetul la cel mai înalt nivel de calitate în mașina ta. Citeste mai mult
Stoc limitat
698 RON-5%
(735 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp