Audison Prima APX 690 reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să upgradeze sistemul audio al mașinii lor cu un sunet de excepție. Acest difuzor coaxial de 6x9 inch este proiectat pentru a oferi performanțe superioare și un sunet clar și puternic.

Unul dintre punctele forte ale difuzorului APX 690 este tweeter-ul cu dom de încărcare cu corn exclusiv de 40 mm. Acest tweeter contribuie la maximizarea eficienței, furnizând un nivel impresionant de presiune sonoră de până la 96 dB SPL. În plus, tweeter-ul beneficiază de o lentilă acustică special concepută pentru a crește dispersia în intervalul de înaltă frecvență, asigurând un sunet clar și detaliat în întregul habitaclu al mașinii tale.

Pentru a consolida emisia gamei de frecvență foarte înalte, altfel afectată de poziționarea în afara axei de ascultare, APX 690 dispune și de un supertweeter PEI (polietilenă injectată). Acest supertweeter completează sunetul și adaugă detalii și claritate în frecvențele foarte înalte, oferind o experiență audio excepțională.

Difuzorul APX 690 are un con de hârtie impermeabilă, cu profil dezvoltat folosind tehnologia de simulare FEM (Finite Element Method) și optimizat cu Klippel Scan Vibrometer. Acest con asigură o reproducere precisă a sunetului și un răspuns echilibrat în frecvență.

Cu un material spider din policoton, difuzorul APX 690 oferă performanțe fiabile și un răspuns liniar la tranzitorii muzicali. Ansamblul motor mare, optimizat cu tehnologia FEM (Metoda Elementelor Finite), asigură control stabil și excursie liniară, permițând difuzorului să redea sunetul cu precizie.

Putere maxima W - 300W
Putere RMS W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 96 db
Raspuns in frecventa - 40 ÷ 23k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Ferita
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APX 690 set coaxial 3 căi, 6x9 inch, 100W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111676
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Upgradează-ți experiența audio în mașină cu difuzoarele coaxiale Audison Prima APX 690 și bucură-te de sunetul clar și puternic pe care îl meriți! Citeste mai mult
Stoc limitat
715 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp