Un tweeter coaxial concentric înseamnă că tweeter-ul este montat în interiorul woofer-ului, cu un singur punct de emisie a sunetului. Această configurație unică permite obținerea unui răspuns consistent în fază, cu o reconstrucție consecventă a scenei acustice. Este ca și cum ai avea un sistem separat de woofer și tweeter, dar într-o singură unitate compactă.

Tweeter-ul este echipat cu o lentilă acustică special concepută, care asigură un răspuns în frecvență extrem de liniar. Chiar și atunci când te afli în afara axei de amplasare, tipic în cazul instalațiilor interioare, vei experimenta sunetul la cea mai înaltă calitate.

Cu o bobină de cupru pur de 32 mm, acest sistem de boxe este construit pentru a face față puterii ridicate. Veți experimenta un control remarcabil al frecvențelor joase, oferind un sunet profund și puternic.

Adâncimea generală de montare a fost optimizată pentru a facilita integrarea în locațiile OEM. Mulțumită tweeter-ului concentric și coșului cu profil redus, acest sistem se potrivește perfect în mașina ta.

 Conurile de 5 x 7 inci prezintă un profil exclusiv Triple Wave superficial, asigurând liniaritate maximă a excursiei. Acest lucru înseamnă că vei experimenta un sunet clar și fără distorsiuni, chiar și la volum maxim.

 Componentele APX 570 sunt fabricate cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi sfera din TPU (poliuretan termoplastic) și coșul compact protejat cu un strat rezistent la abraziune și zgârieturi.

Crossover-ul de înaltă calitate asigură o separare precisă a frecvențelor, contribuind la un sunet clar și echilibrat.

Putere maxima W - 210W


Putere RMS W - 70W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 93 db


Raspuns in frecventa - 60 ÷ 23k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Ferita


Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APX 570 set coaxial 2 căi, 5x7 inch, 70W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111867
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Upgradează-ți sistemul audio cu Audison Prima APX 570 și transformă fiecare călătorie într-o experiență muzicală unică. Citeste mai mult
Precomandă
555 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp