Un tweeter coaxial concentric înseamnă că tweeter-ul este montat în interiorul woofer-ului, cu un singur punct de emisie a sunetului. Această configurație unică permite obținerea unui răspuns consistent în fază, cu o reconstrucție consecventă a scenei acustice. Este ca și cum ai avea un sistem separat de woofer și tweeter, dar într-o singură unitate compactă.

Tweeter-ul este echipat cu o lentilă acustică special concepută, care asigură un răspuns în frecvență extrem de liniar. Chiar și atunci când te afli în afara axei de amplasare, tipic în cazul instalațiilor interioare, vei experimenta sunetul la cea mai înaltă calitate.

 Cu o bobină de cupru pur de 32 mm, aceste difuzoare coaxiale sunt construite pentru a face față puterii ridicate. Vei experimenta un control remarcabil al frecvențelor joase, oferind un sunet profund și puternic.

Adâncimea generală de montare a fost optimizată pentru a facilita integrarea în locațiile OEM. Mulțumită tweeter-ului concentric și coșului cu profil redus, acest sistem se potrivește perfect în mașina ta.

Difuzoarele coaxiale APX 4 sunt fabricate cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi suspensia TPU (poliuretan termoplastic) și coșul compact protejat cu un strat rezistent la abraziune și zgârieturi.

Crossover-ul de înaltă calitate asigură o separare precisă a frecvențelor, contribuind la un sunet clar și echilibrat.

Terminalul de pornire rapidă de curent ridicat cu contact dublu facilitează instalarea și asigură o conexiune rapidă și sigură.

Putere maxima W - 120W
Putere RMS W - 40W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 91 db
Raspuns in frecventa - 80 ÷ 23k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Ferita
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APX 4 set coaxial 2 căi, 100mm, 40W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111706
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Descoperă sunetul de înaltă calitate cu difuzoarele coaxiale Audison Prima APX 4, care aduc o experiență audio excepțională în mașina ta. Citeste mai mult
Stoc suficient
450 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp