Sistemul APK 165 aduce la viață muzica ta preferată în mașină, oferind claritate, putere și detaliu audio de excepție. Acest sistem cu două căi include un tweeter AP 1 și un woofer AP 6.5, proiectate pentru a se completa reciproc și a oferi o experiență audio de neegalat.

Tweeter-ul AP 1 impresionează prin diafragma sa de 26 mm în diametru și un surround cu rolă largă, care asigură o eficiență maximă și o frecvență de rezonanță redusă. Pentru a compensa și regla fin anomaliile de răspuns în frecvență cauzate de grilele OEM restrictive în anumite poziții OEM critice, tweeter-ul AP 1 este echipat cu o lentilă acustică special concepută. Această lentilă ajută la obținerea unui sunet clar și detaliat în întregul spectru de frecvențe.

Crossover-ul pasiv pentru tweeter, APCX TW, este foarte compact și optimizat pentru integrarea OEM. Acest crossover dispune de un comutator de atenuare (0 dB, +2 dB), permițându-ți să reglezi răspunsul în funcție de diferite condiții de instalare. Conectorii rapizi conformi OEM asigură o instalare ușoară și fără erori.

Woofer-ul AP 6.5 completează sistemul cu un sunet puternic și clar în frecvențele joase. Bobina sa de cupru pur de 32 mm asigură manevrarea cu precizie a puterii mari, oferind un control remarcabil al frecvenței joase. Conul de hârtie tratată hidrofug este dezvoltat cu tehnologia de simulare FEM și optimizat cu Vibrometrul Klippel Scan, garantând o reproducere precisă a sunetului.

Putere maxima W - 300W
Putere RMS W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93,5 db
Raspuns in frecventa - 60 ÷ 20k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Ferita
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APK 165 set sistem 2 căi, 165mm, 100W RMS, 4Ω, set 4 difuzoare + accesorii

Cod produs: 8018823111720
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Upgrade audio și sunet de înaltă calitate în mașinaa ta cu difuzoarele tip sistem Audison Prima APK 165. Setul conține tweetere AP 1 + difuzoare AP 6.5 + crossovere APCX TW + grile Citeste mai mult
Stoc limitat
840 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp