Tweeter-ul AP 1P vine cu tehnologia AIF care îți oferă versatilitate totală în aplicații. Cu trei plăci frontale diferite, instalatorul poate alege cea mai potrivită soluție pentru orice tip de instalare, reducând semnificativ timpul necesar. Cu un grup magnetic cu tabletă dublă de neodim pentru extensie excelentă a înaltelor frecvențe și o bobină CCAW pentru un răspuns dinamic superior, tweeter-ul AP 1P garantează claritate și detaliu în sunet.

Woofer-ul AP 6.5P are o excursie crescută a grupului mobil, asigurând un răspuns dinamic superior. Parametrii electro-acustici sunt optimizați pentru a maximiza performanța în plasările OEM, iar grupul magnetic dimensionat oferă un control perfect chiar și la excursia maximă a conului.

 Sistemul vine cu crossover-uri separate ultracompacte pentru tweetere și woofere. Aceasta minimizează cerințele de spațiu și simplifică rutarea cablurilor, făcând munca de specialitate o sarcină mai ușoară. Componentele selectate și dimensionate pentru gestionarea puterii mari evită saturația și asigură sunetul de calitate superioară.

Putere maxima W - 345 W
Putere RMS W - 115 W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 92,5 db
Raspuns in frecventa - 50 – 24k Hz
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Ferita
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Auto Audison Prima APK 165P set sistem 2 căi, 165mm, 115W RMS, 4Ω, set 4 difuzoare + accesorii

Cod produs: 8018823131766
(8 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoare auto tip sistem care vor aduce sunetul la viață într-un mod captivant și precis, oferind o experiență audio excepțională. Setul conține tweetere AP 1P + difuzoare AP 6.5P + crossovere APCX P 2T / APCX P 2W + grile Citeste mai mult
Precomandă
899 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp