Cu specificații tehnice impresionante, acest sistem audio ridică ștacheta pentru calitatea sunetului în mașina ta. Iată de ce APK 165 ohm2 este alegerea perfectă pentru entuziaștii audio.

Cu o impedanță de 2 ohmi, acest sistem este conceput pentru a exploata pe deplin puterea de 65 de wați pe canal la 2 ohmi oferită de amplificatorul AP 8.9-bit. Acest lucru înseamnă că vei beneficia de un sunet mai puternic și mai clar, cu o reproducere fidelă a detaliilor muzicii tale preferate.

APK 165 ohm2 are o frecvență de rezonanță de 75 Hz, extinzând intervalul de frecvență până la 50 Hz și crescând nivelul de presiune sonoră în gama joasă. Cu acest sistem, vei experimenta o bază profundă și vibratoare în muzica ta.

Bobina mobilă de 25 mm maximizează eficiența, ajungând la un impresionant 95 dB. Sunetul tău va fi clar și puternic, chiar și la niveluri de ascultare ridicate.

Cu două crossovere dedicate pentru woofer și tweeter, instalarea devine mai ușoară. Crossover-ul APCX WF ohm2 modelează răspunsul în frecvență al woofer-ului pentru a se potrivi optim cu tweeter-ul AP 1. De asemenea, crossover-ul APCX TW ohm2 are funcția Hi-Contour, îmbunătățind frecvențele înalte pentru a asigura un sunet echilibrat și clar.

Tweeter-ul AP 1 este echipat cu o lentilă acustică special concepută pentru a echilibra răspunsul în frecvență în intervalul de 10 kHz - 13 kHz. Acest lucru optimizează emisia acustică a produsului în locuri critice ale OEM, unde performanța produsului este afectată de prezența grilei din fabrică.

Woofer-ul AP 6.5 ohm2 este construit cu grijă pentru a oferi performanțe de top. Conul de hârtie tratată hidrofug este dezvoltat cu tehnologia de simulare FEM și optimizat cu Vibrometru Klippel Scan. Adâncimea redusă de montare face instalarea ușoară în poziții OEM.

Putere maxima W - 300W


Putere RMS W - 100W


Impendanta - 2 Ohm


Sensibilitate - 95 db


Raspuns in frecventa - 50 ÷ 20k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Ferita


Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APK 165 2Ω set sistem 2 căi, 165mm, 100W RMS, 2Ω, set 4 difuzoare

Cod produs: 8018823119023
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Upgradează-ți sistemul audio și bucură-te de fiecare notă muzicală cu claritate și putere uimitoare cu difuzoarele tip sistem Audison Prima APK 165 2 ohm. Setul conține tweetere AP 1 + difuzoare AP 6.5 2Ω + crossovere APCX WF 2Ω / APCX TW 2Ω + grile Citeste mai mult
Stoc suficient
840 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp