Tweeter-ul AP 1 dispune de o diafragmă cu un diametru generos de 26 mm, combinată cu un surround cu rolă largă, oferind eficiență maximă și o frecvență de rezonanță redusă. Cu o lentilă acustică special concepută, acest tweeter compensează și reglează anomaliile de răspuns în frecvență din mașină, asigurând că sunetul este clar și detaliat în fiecare notă.

Audison a creat crossover-uri separate și dedicate pentru fiecare componentă: tweeter, mediile AP 4 și wooferul AP 6.5. Crossover-urile pasive sunt optimizate pentru integrarea OEM și sunt extrem de compacte. Tweeter-ul vine cu un crossover pasiv APCX TW cu un comutator de atenuare (0 dB, +2dB) pentru a regla răspunsul în funcție de condițiile de instalare.

Midiile AP 4 oferă un răspuns în frecvență extins, combinat cu eficiență ridicată, asigurând un sunet clar și echilibrat în gama de frecvențe medii. Woofer-ul AP 6.5 este echipat cu o bobină de cupru pur de 32 mm pentru a manipula cu ușurință puterea mare și pentru a oferi control excelent al frecvenței joase. Conurile lor de hârtie tratată hidrofug sunt dezvoltate cu tehnologia de simulare FEM și optimizate cu Vibrometrul Klippel R&D Scan, garantând performanță de vârf.

Toate componentele sistemului APK 163 beneficiază de o construcție de înaltă calitate, cu coșuri compacte protejate împotriva abraziunii și zgârieturilor, și motoare lipite cu adeziv epoxidic de amortizare. Terminalele rapide cu curent mare asigură o conexiune rapidă și flexibilitate ridicată, iar crossover-urile separate facilitează instalarea.

 

Putere maxima W - 375W
Putere RMS W - 125W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93,5 db
Raspuns in frecventa - 50 ÷ 20k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Ferita
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima APK 163 set sistem 3 căi, 165mm, 125W RMS, 4Ω, set 6 difuzoare + accesorii

Cod produs: 8018823111713
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Transformă fiecare călătorie într-o experiență muzicală captivantă cu difuzoarele de tip sistem Audison Prima APK 163. Setul conține 2x tweeter AP 1 + 2x midbass AP4 + 2x difuzor AP 6.5 + Crossover APCX TW / APCX MD / APCX WF + grile Citeste mai mult
Stoc limitat
1.365 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp