Audison Prima AP 8 este alegerea perfectă pentru vehiculele echipate cu un woofer de 8 inch ca componentă OEM standard. Dezvoltat de Departamentul Tehnic Audison, AP 8 oferă o experiență audio superioară și performanțe excelente, fie că este folosit ca woofer principal sau ca parte dintr-un sistem mai complex.

Cu o suprafață largă de emisie, AP 8 furnizează energie mai mare în domeniul de frecvență joasă, oferind grave profunde și puternice care vor face muzica ta să sune la un cu totul alt nivel. Nu mai este nevoie să renunți la un subwoofer din cauza limitărilor de spațiu, deoarece AP 8 se integrează perfect în designul interior al mașinii tale.

Caracteristicile difuzorului AP 8 includ un con de hârtie impermeabilă, cu un profil dezvoltat cu tehnologia de simulare FEM (Finite Element Method) și optimizat cu Klippel Scan Vibrometer. Acest lucru asigură o reproducere fidelă a sunetului, indiferent de genul muzical pe care-l asculți.

Un alt avantaj al difuzorului AP 8 este faptul că nu este necesar un crossover pasiv pentru a maximiza eficiența. Profilul domului este optimizat cu Klippel R&D Scan Vibrometer pentru a obține o frecvență de tăiere mecanică calibrată, astfel încât sunetul să fie curat și detaliat.

Instalarea este ușoară datorită adâncimii reduse de montare, făcându-l potrivit pentru amplasamentele OEM. Surroundul TPU (poliuretan termoplastic) cu profilul exclusiv "Triple Wave" oferă o liniaritate maximă a excursiei, asigurându-ți că vei experimenta sunetul așa cum a fost intenționat.

Difuzorul AP 8 vine cu o grilă inclusă pentru a proteja componenta și pentru a asigura o integrare armonioasă în interiorul mașinii tale.

Putere maxima W - 300W
Putere RMS W - 100W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93,5 db
Raspuns in frecventa - 35 ÷ 3k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
Ionut Dragomir
24-10-2021 14:39:54
Am cumparat recent o masina second, iar sistemul audio trebuia neaparat schimbat. Cu aceste difuzoare pot spune ca sunetul din masina mea este nou si mult mai placut. Le recomand cu drag.
Marius Dragan
23-11-2021 19:39:24
Audison este o firma care m-a facut mereu sa fiu placut impresionant de ce ofera produsele lor. La fel cum pana acuma am fost impresionat de Audison, acum sunt impresionat de interactiunea cu SoundHouse. Cel cu care am discutat telefonic a avut mare rabdare cu mine si mi-a recomandat aceasta optiune. Multumesc pentru profesionalism !

Difuzoare auto Audison Prima AP 8 set componente, 200mm, 100W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111744
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Descoperă sunetul de înaltă calitate cu difuzoarele de 200 mm Audison Prima AP. Citeste mai mult
Stoc suficient
680 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp