Cu o bobină de cupru pur de 25 mm, AP 690 este pregătit pentru a face față puterilor mari și pentru a-ți oferi un control remarcabil asupra frecvențelor joase. Acest lucru înseamnă că vei putea reda muzica la un volum ridicat fără să-ți faci griji cu privire la distorsiune sau deteriorarea difuzorului.

Conul de hârtie impermeabilă a fost dezvoltat cu tehnologia de simulare FEM (Finite Element Method) și optimizat cu Vibrometrul Klippel R&D Scan pentru a asigura o reproducere fidelă a sunetului. Indiferent de genul muzical pe care-l asculți, vei experimenta sunetul în toată sa splendoare.

Adâncimea redusă de montare face instalarea ușoară în pozițiile OEM, astfel încât nu va trebui să faci modificări complicate la mașina ta. Coșul compact este protejat cu un strat rezistent la abraziune și zgârieturi, iar motorul este lipit cu un adeziv epoxidic de amortizare, asigurând stabilitate și durabilitate pe termen lung.

Pentru o instalare rapidă și ușoară, difuzorul AP 690 este echipat cu borne de pornire rapidă de curent ridicat, cu contact dublu atât pentru polul pozitiv, cât și pentru polul negativ. Acestea asigură întotdeauna un contact perfect, fără probleme de conectare.

Cu Difuzorul Audison Prima AP 690, vei transforma călătoriile tale în adevărate experiențe muzicale. Redă muzica preferată cu claritate și detaliu remarcabil, ceea ce face fiecare drum mai plăcut.

Putere Maximă - 300 W

Putere RMS - 100 W

Impedanță - 4 Ω

Frecvență Hz - 40 ÷ 5k

Sensibilitate dB SPL - 95

Dimensiune Woofer - 6x9 inch

Magnet - Flux de ferită de înaltă densitate

Con - Hârtie presată hidrofugă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima AP 690 set componente, 6x9 inch, 100W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823131841
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele Audison Prima AP 690 este alegerea perfectă pentru modelele de mașini cu uși echipate pentru a găzdui difuzoare eliptice. Citeste mai mult
Stoc limitat
530 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp