Unul dintre aspectele deosebite ale Woofer-ului AP 6.5 este bobina sa mobilă din cupru pur de 32 mm. Această bobină este proiectată pentru a manipula puteri mari și pentru a oferi un control excepțional asupra frecvențelor joase. Rezultatul este un sunet profund, bogat și captivant, cu bas puternic care adaugă o nouă dimensiune experienței tale muzicale.

Conul de hârtie impermeabilă a fost dezvoltat cu tehnologia de simulare FEM (Finite Element Method) și optimizat cu ajutorul Vibrometrului Klippel R&D Scan pentru a asigura o reproducere fidelă a sunetului.

Pentru o instalare ușoară și o conectare rapidă, woofer-ul AP 6.5 este echipat cu un terminal rapid de curent ridicat, care dispune de contact dublu atât pentru polul pozitiv, cât și pentru polul negativ. Terminalul este protejat de un capac din plastic rezistent la temperatură, care previne orice posibilitate de scurtcircuit accidental.

Putere MAX W - 210W
Putere RMS W - 70W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93,5 db
Raspuns in frecventa - 60÷ 5k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima AP 6.5 set componente, 165mm, 110W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111751
(10 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele Audison Prima AP 6.5 au fost proiectate pentru a oferi o experiență sonoră remarcabilă în mașina ta. Citeste mai mult
Stoc suficient
450 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp