Woofer-ul AP 5 este proiectat pentru a oferi o experiență audio superioară, aducând muzica la viață în mașina ta. Cu specificații de înaltă calitate și tehnologie de ultimă generație, acest woofer va transforma modul în care asculți muzica în mașină.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Woofer-ului AP 5 este bobina sa mobilă din cupru pur de 32 mm. Această bobină este concepută pentru a manipula puteri mari și pentru a oferi un control remarcabil asupra frecvențelor joase. Rezultatul este un sunet profund și bogat, cu un bass puternic care te va captiva.

Conul de hârtie impermeabilă a fost dezvoltat cu tehnologia de simulare FEM (Finite Element Method) și optimizat cu ajutorul Vibrometrului Klippel R&D Scan pentru a asigura o reproducere fidelă a sunetului.

Woofer-ul AP 5 vine echipat cu un surround din TPU (poliuretan termoplastic) care prezintă un profil unic de "undă triplă". Acest profil asigură o liniaritate maximă a excursiei, permițând sunetului să atingă adevărata sa putere.

Putere maxima W - 150W
Putere RMS W - 50W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 93 db
Raspuns in frecventa - 70 ÷ 5k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare auto Audison Prima AP 5 set componente, 130mm, 50W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111768
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Transformă-ți călătoriile cu mașina într-o experiență muzicală de neuitat cu difuzoarele Audison Prima AP5. Citeste mai mult
Stoc suficient
430 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp