Cu Midbass-ul AP4, vei aduce sunetul la viață în mașina ta într-un mod cu adevărat remarcabil. Cu specificații de top, acest midbass livrează un răspuns în frecvență extrem de extins, acoperind atât frecvențele înalte, cât și cele joase, cu o eficiență ridicată, făcându-l alegerea perfectă pentru pasionații de sunet de înaltă calitate.

Una dintre caracteristicile semnificative ale Midbass-ului AP4 este bobina sa de cupru pur de 25 mm, care asigură un echilibru precis în intervalele de frecvență mijlocie-înaltă. Acest lucru înseamnă că vei experimenta sunetul în toată sa glorie, cu detalii clare și o reproducere fidelă a fiecărui instrument sau notă muzicală.

Ce face Midbass-ul AP4 cu adevărat special este faptul că nu necesită un crossover pasiv pentru a maximiza eficiența.

Midbass-ul AP4 vine cu un surround TPU (poliuretan termoplastic) care prezintă un profil exclusiv de mică adâncime „Triple Wave”. Acest lucru asigură o liniaritate maximă a excursiei, astfel încât să poți experimenta sunetul în toată sa plenitudine.

Putere maxima W - 120W
Putere RMS W - 40W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 91 db
Raspuns in frecventa - 80 ÷ 7,5k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Con Difuzor - Carton presat

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare
tavi dragomiroiu
25-01-2022 18:42:30
Raport calitate-pret excelent!

Difuzoare auto Audison Prima AP 4 set componente, 100mm, 40W RMS, 4Ω, set 2 difuzoare

Cod produs: 8018823111645
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Descoperă sunetul de înaltă calitate și detalii muzicale excepționale cu difuzoarele Audison Prima AP4. Citeste mai mult
Stoc suficient
380 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp