Crossoverul audio oferă posibilitatea de a realiza un sistem bi-amplificat, și anume conectarea a două amplificatoare sau două canale separate, la crossover, ceea ce face posibilă antrenarea separată a woofer-ului și a tweeter-ului. Creșterea semnificativă a puterii cu această configurație evidențiază toate caracteristicile sistemului audio. În plus, datorită comenzilor Mid-Contour și Hi-Contour, dedicate gestionării frecvenței de întrerupere a woofer-ului și a frecvenței de întrerupere a tweeter-ului, punctul de intersecție poate fi variat.

1. Dispozitiv cu două poziții (0 / +2 dB) pentru reglaje ale nivelului tweeterului, pentru reglarea fină a emisiei traductoarelor.

2. Conectori de poliester bi-metalizat de 160V și de înaltă calitate, cu DF ultra-scăzut, pentru transparență maximă a sunetului și frecvențe medii / înalte.

3. Inductoare cu rezistență în serie de fir de cupru de 1 mm pură, pentru pierderi reduse de disipare în secțiunea de mijloc în care sunt cerute curenți tranzitorii înalți.

4. Design mic pentru o instalare ușoară, cu o grilă de ventilație superioară pentru disiparea eficientă a căldurii.

5. Crossover pasiv dezvoltat special pentru MP 70.3 și MP 25.3 atunci când este instalat într-un sistem multi-amplificare cu trei căi și combinat cu un woofer MP 165.3 / MP 165P.3 acționat activ.

Midrange Low pass 5,5 kHz @ - 6 dB Oct.
Tweeter Hi pass 5,5k Hz @ - 12 dB Oct.

Pachetul contine set 2 bucati .

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Crossover auto Hertz MPCX 2 TM.3 PRO

Cod produs: 8018823113984
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Joacă-te cu perfromanțele acustice pe care le poate duce sistemul tău audio și obține mai multă accesibilitate cu crossover auto HERTZ MPCX 2 TM.3 PRO! Crește semnificativ puterea sonoră prin cele 2 canale și bucură-te de muzica ta indiferent de gen! Citeste mai mult
Precomandă
260 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp