Amplificatoarele de putere Mille sunt create pentru a îmbunătăți performanțele remarcabile ale difuzoarelor Mille. Noua tehnologie ADC (ADVANCED D-CLASS TECHNOLOGY) asigură o placere pură de ascultare, păstrând în același timp o dimensiune compactă cu eficiență energetică de neegalat. Radiatorul de căldură, proiectat cu tehnologie dublă, extrudare și turnat din aluminiu, permite amplificatoarelor Mille Power să lucreze constant la putere maximă fără a se supraîncălzi, maximizând în același timp eficiența termică.
Monocomponentul puternic Hertz audio ML Power 1 (1000 W - stabil la 1 Ω) este perfect pentru a conduce subwooferele Mille. Combinația de filtre adoptate pentru linia Mille Power este extrem de flexibilă și asigură utilizarea în orice configurație. Crossover-urile active ale MLPower 1 au 24 dB / oct. reglabilă cu pantă Lo-Pass pentru a se adapta la fiecare nevoie. Secțiunea de control, protejată de un panou detașabil, poate fi accesată din partea de sus pentru o reglare ușoară.
ADVANCED TECHNOLOGY D-CLASS
Asigură plăcerea de a asculta în timp ce păstrează o dimensiune compactă cu eficiență energetică de neegalat.
LEDS STATUS DISPLAY

Monitorizează starea de funcționare a amplificatoarelor în timp real, indicând eventuale defecțiuni, cum ar fi supraîncălzirea, sarcini excesive pe ieșiri sau scurtcircuite pe cabluri sau difuzoare. Aceste informații permit utilizatorului să identifice posibilele probleme legate de instalare și să intervină înainte ca amplificatorul să intre în modul de protecție pentru a preveni orice deteriorare.

HDP IN & ART (TM)

Modulul ML Power IN dispune de o intrare Speaker In (cu circuite echilibrate minimizând zgomotul) pentru unitățile de bază OEM și o intrare RCA IN pentru sursele de piață. Când se utilizează funcția Speaker In, este activată funcția ART ™ (Auto Remote Turn On-Off), gestionând telecomanda amplificatorului pentru a evita "loviturile" neplăcute.

ADVANCED HEATSINK
Radiatorul de căldură, proiectat cu tehnologie dublă, extrudare și turnat din aluminiu, permite amplificatoarelor Mille Power să lucreze constant la putere maximă fără a se supraîncălzi, maximizând în același timp eficiența termică.

-Optional remote: HRC BM.

Clasa D
Canale - 1
Impendanta - 4/2/1 Ohm
Putere de iesire W -

1 Ch 600 W x 1 (4Ω)
1 Ch 1000 W x 1 (2Ω)
1 Ch 1000 W x 1 (1Ω)

Filtru Lo-Pass 50 ÷ 500 Hz @ 24 dB/Oct.
Distorsiune - THD (100Hz @ 4Ω) 0.08 %
S/N Ratio (A weighted @ 1V) - 105 dB
Dimensiune W x D x H mm (in.) 170 x 349 x 46.70 (6.69 x 13.74 x 1.84)

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Amplificator Auto Hertz Mille Power ML POWER 1, 1 canal, 1000 W

Cod produs: 8018823122061
Garantie 12 luni
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Stoc limitat
2.160 RON -10%
(2.400 RON)
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp