HCP 2 este un amplificator stereo , de 200 W, proiectat să extindă sau să modifice cu maximă ușurință sistemul din fabrică: cu intrări pre-amplificate (Pre-In) și cu intrări de nivel înalt (Speaker-In), pentru conectarea in orice sistem. Toate amplificatoarele Hertz Compact Power sunt asamblate cu componente de înaltă calitate și dispun de un sistem încrucișat complet și oficial. Sistemul de disipare este optimizat cu căldura transferată la radiator și apoi disipată prin părțile laterale ale amplificatorului. Cu sistemele HCP 2 pot fi realizate sisteme de putere înaltă: setabile atât mono, cât și pentru  pentru sisteme mai complexe; De asemenea, include filtru cu intensitatea basului (0 ÷ 12 dB) pentru a îmbunătăți frecvențele joase.

REFINED HEATSINK WITH HIGH CONVECTION CAPABILITY
Radiatorul de aluminiu extrudat oferă performanțe termice de înaltă eficiență; utilizând partea superioară a radiatorului pentru a disipa eficient căldura generată de componentele electronice. Temperatura internă rămâne constantă la toate nivelurile de putere.      

COMPLETED FILTER SECTION
Gama larga de filtre personalizate pentru fiecare model, pentru a atinge versatilitatea maxima: Lo-Pass, Hi-Pass, Band-Pass, Full Range, Subsonic, Bass Boost, Phase si Mono. Performanțele pre-amplificate filtrate împreună cu reglajele multiple sunt prezentate pe HCP 1D, oferind utilizatorilor posibilități de conectare nesfârșite cu orice sursă.

HCP ELECTRONICS
Circuitele de intrare echilibrate elimină perturbațiile electromagnetice prezente pe intrările Pre-amplificate sau Speaker. Stația de alimentare are un transformator de înfășurare multiplu și Low-ESR 105.

ART
Funcția de pornire / oprire automată la distanță, transformă automat și în mod automat amplificatorul împreună cu radioul OEM; elimină necesitatea unui semnal la distanță de la sursă atunci când utilizați difuzorul. Această funcție poate fi de asemenea dezactivată.

Canale - 2
Impendanta - 4/2 Ohm
Putere de iesire W - 65W x 2 (4Ω), 100W x 2 (2Ω), 200W x 1 (4Ω)
Distorsiune - THD (100 Hz@4Ω) : 0.01%
S/N Ratio (A weighted@1 V) : 103 dB
Damping factor (100 Hz@4Ω) : 200
Dimensiune: 215 x 190 x 50mm.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Amplificator auto HERTZ Compact Power HCP 2, 2 canale, 200W

Cod produs: 8018823110563
Garantie 12 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Vrei un sistem compact care să ofere o amplificare ca la carte în mașina ta? Amplificatorul auto HERTZ COMPACT POWER HCP 2 este un amplificator pe 2 canale, ideal pentru ușile din față sau pentru a amplifica în punte un subwoofer entry level. Citeste mai mult
Stoc suficient
700 RON

Ai nevoie de consiliere?

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsApp Apelează-ne telefonic

Vezi compatibilitatea cu masina ta

Configurator Audio

Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp