HCP 1DK este un mono amplificator cu dimensiuni incredibil de reduse. Toate amplificatoarele Hertz Compact Power sunt asamblate cu componente de înaltă calitate și dispun de un sistem încrucișat complet și oficial. Sistemul de disipare este optimizat cu căldura transferată la radiator și apoi disipată prin părțile laterale ale amplificatorului. HCP 1DK a fost proiectat să funcționeze în mai multe configurații. Mai precis, dispune de ieșiri Hi-Pass pre-amplificate, oferind posibilitatea de a crea un band-pass pe difuzor-ul frontal. În plus, utilizând accesoriul HRC (Hertz Remote Control), volumul subwooferului poate fi controlat de la distanță cu o precizie extremă.

REFINED HEATSINK WITH HIGH CONVECTION CAPABILITY
Radiatorul de aluminiu extrudat oferă performanțe termice de înaltă eficiență; utilizând partea superioară a radiatorului pentru a disipa eficient căldura generată de componentele electronice. Temperatura internă rămâne constantă la toate nivelurile de putere.          

COMPLETED FILTER SECTION
Gama larga de filtre personalizate pentru fiecare model, pentru a atinge versatilitatea maxima: Lo-Pass, Hi-Pass, Band-Pass, Full Range, Subsonic, Bass Boost, Phase si Mono. Performanțele pre-amplificate filtrate împreună cu reglajele multiple sunt prezentate pe HCP 1D, oferind utilizatorilor posibilități de conectare nesfârșite cu orice sursă.

HCP ELECTRONICS
Circuitele de intrare echilibrate elimină perturbațiile electromagnetice prezente pe intrările Pre-amplificate sau Speaker. Stația de alimentare are un transformator de înfășurare multiplu și Low-ESR 105.

ART
Funcția de pornire / oprire automată la distanță, transformă automat și în mod automat amplificatorul împreună cu radioul OEM; elimină necesitatea unui semnal la distanță de la sursă atunci când utilizați difuzorul. Această funcție poate fi de asemenea dezactivată.

Clasa D
Canale - 1
Impendanta - 4/2 Ohm
Putere de iesire W - 1 Ch: 740 W x 1 (4Ω), 1 Ch: 1240 W x 1 (2Ω)
Filtru HI-Pass-50 ÷ 250 Hz @ 12 dB/Oct.
Filtru Low-Pass-50 ÷ 250 Hz @ 24 dB/Oct.
Distorsiune - THD (100 Hz@4Ω) : 0.25%
S/N Ratio (A weighted@1 V) : 100 dB
Damping factor (100 Hz@4Ω) : 80
Dimensiune: 315 x 190 x 50mm.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Amplificator auto HERTZ Compact Power HCP 1DK, 1 canal, 1240W

Cod produs: 8018823114950
Garantie 12 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Stoc limitat
1.665 RON-10%
(1.850 RON)
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp