PUTERE RIDICATA INTR-O DIMENSIUNE COMPACTA

Suntem mândri să prezentăm amplificatorul SR 4.500 (130 W x 4 @ 4Ω) introdus în 1988 și actualizat constant cu cele mai bune tehnologii disponibile.

 

Audison_ADT

Echipa de proiectare Audison, cu sediul central în Potenza Picena (Italia), a petrecut mult timp planificând și perfecționând noua linie SR, profitând la maxim de caracteristicile cu care sunt echipate cele mai recente dispozitive de amplificare disponibile astăzi. După numeroase teste de ascultare într-o configurație dublu-orb pe un eșantion semnificativ de profesioniști și entuziaști, echipa de cercetare și dezvoltare a decis să adopte o nouă tehnologie din clasa D, numită ADT (Audison D-Class Technology) pentru toată gama, ceea ce a făcut posibilă reducerea considerabila la dimensiunile amplificatoarelor, păstrând în totalitate performanțele audio care caracterizează fiecare proiect Audison.

 

În ceea ce privește designul electronic, centrul stilului Audison a avut grijă de fiecare detaliu estetic și funcțional, obținând un amplificator compact din aluminiu extrudat cu colțuri rotunjite care ușurează instalarea produsului în spații înguste. Datorită scufundărilor de căldură generoase pe cele două părți scurte ale amplificatoarelor, ventilatoarele interne de răcire nu sunt necesare, care sunt adesea cauzate de acumularea de zgomot și praf.

 

CONTROL COMPLET PE PANELUL SUPERIOR

Conform tradiției, amplificatoarele SR își confirmă vocația pentru versatilitate prin includerea pe toate modelele a unei secțiuni complete de filtrare, potrivite pentru orice tip de configurare a sistemului audio. Comenzile, protejate de un panou din aluminiu satinat, sunt amplasate pe panoul superior al amplificatorului, pentru a fi ușor atinse de sus chiar și după instalarea produsului. Când sistemul include un procesor de biți Audison, secțiunea de filtrare poate fi exclusă în totalitate.

 

Audison_USS

Datorită integrării tehnologiei Audison USS (Universal Speakers Simulator) în intrările la nivel înalt, amplificatoarele SR pot fi, de asemenea, conectate în mod corespunzător la surse OEM, având funcția de „detectare a încărcării difuzoarelor” care monitorizează prezența unei încărcări cu impedanță scăzută la activați pe ieșirea audio.

 

CONNECTIVITATE LIMITĂ

Toate modelele sunt echipate cu intrări echilibrate la nivel înalt pentru conectarea la ieșirea de boxe a capului OEM și la nivelul RCA scăzut pentru cele post-comercializate. Când se utilizează o intrare de nivel înalt, funcția ART (activare / oprire automată de la distanță) poate fi activată pentru a controla pornirea amplificatoarelor cu butonul de pornire a unității de cap. În plus, există o priză IN / OUT de la distanță pentru a permite pornirea mai multor amplificatoare în cascadă atunci când este necesar. Modelele SR 1.500, SR 4.300 și 4.500 recreează semnalul PRE-OUT prin utilizarea intrării Speaker-IN pentru a-l interfața cu surse OEM echipate doar cu ieșiri amplificate, permițând extinderea sistemului.

Distorsiune - THD @ 1 kHz, 4Ω, 70% Putere nominală:   0,08%

 

Damping factor @ 1 kHz, 4Ω, 2 VRMS:   200

 

Lățime de bandă @ -1,5 dB:   10 Hz ÷ 35 kHz

 

Raport S / N (intrare ponderată @ 1 V):   105 dBA

 

Sensibilitate pre-intrare:   0,2 ÷ 5 VRMS

 

Sensibilitate la difuzor:   0,8 ÷ 20 VRMS

 

Impedanța minimă de încărcare

@ 4Ch: 2Ω

@ 3Ch: 2Ω + 2Ω + 4Ω

@ 2Ch: 4Ω

 

Putere de ieșire (RMS) @ 14,4 VCC, 1% THD:

4Ch 130 W x 4 (4Ω)

4Ch 220 W x 4 (2Ω)

3Ch 120 W x 2 (4Ω) + 480 W x 1 (4Ω)

3Ch 220 W x 2 (2Ω) + 440 W x 1 (4Ω)

2Ch 450 W x 2 (4Ω)

 

Dimensiune:  264 x 155 x 47,5 mm

 

Greutate (kg / lbs) 2,12 / 4,67

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Amplificator Auto Audison, SR 4.500, 900W RMS, 4 Canale

Cod produs: 8018823132930
Garantie 12 luni
(2 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Stoc suficient
1.785 RON
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp