PUTERE RIDICATA INTR-O DIMENSIUNE COMPACTA

Suntem mandri sa prezentam noul amplificator SR 1.500 (1000 W 1 Ω), gama fiind introdus in 1988 si actualizat constant cu cele mai bune tehnologii disponibile.

Audison_ADT

 

Echipa de proiectare Audison, cu sediul central in Potenza Picena (Italia), a petrecut mult timp planificand si perfectionand noua linie SR, profitand la maxim de caracteristicile cu care sunt echipate cele mai recente amplificatoare. Dupa numeroase teste de ascultare intr-o configuratie dublu-orb pe un esantion semnificativ de profesionisti si entuziasti, echipa de cercetare si dezvoltare a decis sa adopte o noua tehnologie de clasa D, numita ADT (Audison D-Class Technology) pentru toata gama, ceea ce a facut posibila reducerea considerabila la dimensiunile amplificatoarelor, pastrand in totalitate performantele audio care caracterizeaza fiecare produs Audison.

 

In ceea ce priveste designul electronic, Audison a avut grija de fiecare detaliu estetic si functional, obtinand un amplificator compact din aluminiu extrudat cu colturi rotunjite care usureaza instalarea produsului in spatii inguste. Datorita grilelor de racire generoase pe cele doua parti ale amplificatoarelor, ventilatoarele interne de racire nu erau necesare.

 

CONTROL COMPLET PE PANELUL SUPERIOR

Conform traditiei, amplificatoarele SR isi confirma vocatia pentru versatilitate prin includerea pe toate modelele a unei sectiuni complete de filtrare, potrivite pentru orice tip de configurare a sistemului audio. Comenzile, protejate de un panou din aluminiu satinat, sunt amplasate pe panoul superior al amplificatorului, pentru a fi usor atinse de sus chiar si dupa instalarea produsului. Cand sistemul include un procesor de biti Audison, sectiunea de filtrare poate fi exclusa in totalitate.

Audison_USS

 

Datorita integrarii tehnologiei Audison USS (Universal Speakers Simulator) in intrarile la nivel inalt, amplificatoarele SR pot fi, de asemenea, conectate in mod corespunzator la surse OEM, avand functia de „detectare a incarcarii difuzoarelor” care monitorizeaza prezenta unei incarcari cu impedanta scazuta la activati pe iesirea audio.

 

CONNECTIVITATE LIMITA

Toate modelele sunt echipate cu intrari echilibrate la nivel inalt pentru conectarea la iesirea de boxe a capului OEM si la nivelul RCA scazut pentru cele post-comercializate. Cand se utilizeaza o intrare de nivel inalt, functia ART (activare / oprire automata de la distanta) poate fi activata pentru a controla pornirea amplificatoarelor cu butonul de pornire a unitatii de cap. In plus, exista o priza IN / OUT de la distanta pentru a permite pornirea mai multor amplificatoare in cascada atunci cand este necesar. Modelele SR 1.500, SR 4.300 si 4.500 recreeaza semnalul PRE-OUT prin utilizarea intrarii Speaker-IN pentru a-l interfata cu surse OEM echipate doar cu iesiri amplificate, permitand extinderea sistemului.

Clasa D

 

Numar de canale: 1

 

Distorsiune - THD @ 100 Hz, 4Ω, 70% Putere nominală:  0,1%

 

Damping factor @ 100 Hz, 4Ω, 2 VRMS:   > 300

 

Interval de frecventa @ -3 dB:    10Hz ÷ 500 Hz

 

Raport S / N (intrare ponderată @ 1 V):  100 dBA

 

Sensibilitate pre-intrare:    0,2 ÷ 5 VRMS

 

Sensibilitate la difuzor:  0,8 ÷ 20 VRMS

 

Putere de ieșire (RMS) @ 14,4 VCC, 1% THD:

1Ch 500 W x 1 (4Ω)

1Ch 800 W x 1 (2Ω)

1Ch 1000 W x 1 (1Ω)

 

Dimensiune:  264 x 155 x 47,5 mm

 

Greutate (kg / lbs) 2,23 / 4,91

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Amplificator Auto Audison, SR 1.500, 1000W RMS, 1 Canal

Cod produs: 8018823132916
Garantie 12 luni
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Stoc suficient
1.750 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp