Performanță Sonoră Uimitoare:

Difuzoarele HMX 8 S LD au fost optimizate pentru a funcționa într-un deflector infinit, oferind un bas solid și o ieșire sonoră remarcabilă. Cu un tweeter de 1.4" echipat cu magnet de neodim și cu o cupolă din material PEI, aceste difuzoare oferă cea mai bună dispersie în afara axei și maximizează nivelul de presiune sonoră (SPL), pentru ca muzica dumneavoastră să sune mai bine ca niciodată.

 

Durabilitate Remarcabilă:

Aceste difuzoare au fost proiectate și testate pentru a rezista în medii dificile, inclusiv expunere la UV, ceață sărată, vibrații, stropiri de apă, șocuri termice și praf. Cu un con din polipropilenă rezistent la UV și o grilă din oțel inoxidabil pentru tweeter, aceste difuzoare fac față cu succes factorilor de mediu dificili, precum apa, praful și noroiul.

 

Detalii de Vârf:

Tweeter-ul de 1.4" cu magnet de neodim este echipat cu o cupolă din material PEI și o lentilă acustică optimizată pentru cea mai bună dispersie în afara axei și un SPL maximizat.

Grila transparentă din oțel inoxidabil pentru tweeter oferă un transfer eficient al frecvențelor înalte, un aspect atractiv și o protecție solidă.

Difuzoarele sunt echipate cu un echipament mobil cu excursie mare, condus de un grup magnetic masiv, pentru a vă oferi o presiune acustică ridicată nedistorsionată.

 

Performanță Testată în Medii Reale:

Aceste difuzoare au fost proiectate și testate pentru a face față condițiilor de mediu dificile, inclusiv expunerea la UV, ceața sărată, vibrații, stropiri de apă, șocuri termice și praf. Ele sunt gata să vă însoțească în orice aventură, indiferent de provocările pe care le întâlniți.

 

Detalii Tehnice Adiționale:

Difuzoarele HMX 8 S LD vin cu o caracteristică de iluminare LED RGB integrată, care poate fi îmbunătățită și mai mult cu accesoriul HM RGB 1 BK.

Crossover-ul sigilat incorporat are un circuit de protecție solid-state pentru tweeter, asigurând o funcționare fără probleme.

Terminalele placate cu aur rezistente la coroziune garantează o conexiune fiabilă și durabilă.

Putere maxima W - 200W


Putere RMS W - 100W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 91 db


Raspuns in frecventa - 45 ÷ 25k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Polipropilenă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare PowerSports Hertz HMX 8 S LD, Negru, set coaxial 2 căi, 200mm, 100W RMS

Cod produs: 8018823122177
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele coaxiale HMX 8 S LD echipate cu iluminare RGB, au fost special concepute pentru a oferi un bass profund și o ieșire audio excepțională. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.350 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp