Performanță Excepțională:

Difuzoarele HMX 6.5 S LD au fost optimizate pentru a funcționa într-un deflector infinit, oferind un bass solid și o ieșire sonoră remarcabilă. Cu tweeterele  de 1.4" cu magnet de neodim și cupolă din material PEI, aceste difuzoare oferă cea mai bună dispersie în afara axei și maximizează nivelul de presiune sonoră (SPL), asigurându-vă că nu veți pierde niciun detaliu al muzicii preferate.

 

Durabilitate Remarcabilă:

Aceste difuzoare au fost proiectate și testate pentru a rezista în medii dificile, inclusiv expunere la UV, ceață sărată, vibrații, stropiri de apă, șocuri termice și praf. Cu un con din polipropilenă rezistent la UV și o grilă din oțel inoxidabil pentru tweeter, aceste difuzoare fac față cu succes factorilor de mediu dificili, precum apa, praful și noroiul.

 

Tehnologie Avansată:

Aceste difuzoare sunt echipate cu tehnologie de vârf, inclusiv un păianjen din fibră de aramidă cu fire de plumb izolate cu silicon, care asigură o durabilitate și o performanță constante în timp. Echipamentul mobil cu excursie mare este condus de un grup magnetic masiv, asigurând o presiune acustică ridicată nedistorsionată.

 

Detalii Suplimentare:

Difuzoarele HMX 6.5 S LD vin cu o caracteristică de iluminare LED RGB integrată, care poate fi îmbunătățită și mai mult cu accesoriul HM RGB 1 BK.

Crossover-ul sigilat incorporat are un circuit de protecție solid-state pentru tweeter, asigurând o funcționare fără probleme.

Terminalele rezistente la coroziune placate cu aur asigură o conexiune sigură și durabilă.

Indiferent dacă sunteți pe apă, pe noroi sau în orice alt mediu, difuzoarele HMX 6.5 S LD vă vor oferi o experiență audio de neegalat. Cu performanțe excepționale și durabilitate incontestabilă, aceste difuzoare sunt alegerea perfectă pentru a vă bucura de muzica preferată în orice aventură în aer liber

Putere maxima W - 150W
Putere RMS W - 75W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 89 db
Raspuns in frecventa - 50 ÷ 25k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Polipropilenă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare PowerSports Hertz HMX 6.5 S LD, Negru, set coaxial 2 căi, 165mm, 75W RMS

Cod produs: 8018823122160
(1 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele coaxiale HMX 6.5 S LD cu opțiunea de iluminare RGB sunt optimizate cu un bass solid și o ieșire audio remarcabilă. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.050 RON
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp