Sunteți gata să vă bucurați de piesa preferată la un nivel ridicat de ieșire în timpul sesiunii zilnice de schi pe apă? Hertz Marine Towers va face excursii de sport și de agrement de neuitat, datorită performanțelor audio impresionante și iluminatului de culoare rece.

Opțiunea de montare pe platformă a fost dezvoltată special pentru instalații în care este necesară compactarea pentru a minimiza înălțimea totală. Carcasa și grilele sunt realizate din polimer ASA cu rezistență ridicată la impact și UV, pentru o durabilitate maximă în condiții de mediu severe.

                                                     

Gradul de protecție IP65 pentru difuzoare definesc toate produsele Hertz Marine ca fiind complet protejate împotriva jeturilor de apă ale diferitelor entități, ceea ce le face extrem de performante în mediul marin.

Conform standardelor severe ASTM-D4329 pentru rezistența la radiații UV, toate materialele folosite pentru produsele Hertz Marine sunt proiectate să facă față expunerii îndelungate la radiațiile UV în timp ce se deplasează pe mare.

Pentru a satisface standardele cerute de ASTM-B117, produsele Hertz Marine sunt testate cu spray masiv de ceață pentru a asigura o rezistență completă la coroziune, tipică acestui agent atmosferic.

                                                       

Putere maxima W - 200W


Putere RMS W - 100W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 91 db


Raspuns in frecventa - 45 ÷ 25k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Polipropilenă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzor Marin Hertz HTX 8 M-FL-W, Alb, coaxial 2 cai, 200mm, 100W RMS, O BUCATA

Cod produs: HTX 8 M FL W
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Pachetul contine 1 difuzor. Optional iluminare cu LED-uri RGB (multicolor). Culoare: Alb Citeste mai mult
Stoc limitat
1.370 RON
Scrie-ne pe WhatsApp