Certificare IP 65

 


 

Rezistență UV

 

În conformitate cu standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la UV, toate materialele utilizate pentru produsele Hertz Marine sunt proiectate pentru a face față expunerii îndelungate la radiațiile UV.

 


 

Protecție împotriva jet-urilor de apă

 

Gradul de protecție IP65 pentru difuzoare definește toate produsele Hertz Marine ca fiind total protejate împotriva jeturilor de apă, făcându-le foarte performante în mediul marin.

 


 

Protecție împotriva ceții de sare

 

Pentru a satisface standardele cerute de ASTM-B117, produsele Hertz Marine sunt testate cu spray de ceață salină masivă pentru a asigura o rezistență completă la coroziune, tipică acestui agent atmosferic.

 


 

Protecție de Excepție: Cu gradul de protecție IP65, acest difuzor este complet protejat împotriva jeturilor puternice de apă și a factorilor de mediu duri. A fost testat în conformitate cu standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la radiații UV și ASTM-B117 pentru funcționarea în condiții de ceață de sare, asigurându-se că rămâne performant și rezistent în cele mai dificile condiții marine.

 

Beneficiază de tehnologia Q-OS² (Quick Orientation & Release for Sound & Safety).

 

Performanță Audio Excepțională: Difuzorul este echipat cu un difuzor coaxial de 8 inch, cu un con de polipropilenă injectat cu inhibitori UV și un tweeter cu magnet de neodim de 1,4 inch. Această combinație asigură un sunet de înaltă calitate, cu o gamă largă de frecvențe și o claritate impresionantă.

Putere maxima W - 200W


Putere RMS W - 100W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 91 db


Raspuns in frecventa - 45 ÷ 25k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Polipropilenă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzor Marine Hertz HTX 8 M-CL- C / W, Negru / Alb, 200mm, 100W RMS

Cod produs: 8018823129183
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele Hertz Marine HTX 8 M-CL-C / W va aduce croazierei tale o notă acustică impresionantă., datorită iluminării RGB și a ieșirii audio excepționale. Conține un singur difuzor. Citeste mai mult
Precomandă
3.250 RON
După plasarea comenzii, un agent SoundHouse vă va contacta telefonic pentru a vă transmite termenul de livrare.
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsApp WhatsApp