Certificare IP 65

 


 

Rezistență UV

 

În conformitate cu standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la UV, toate materialele utilizate pentru produsele Hertz Marine sunt proiectate pentru a face față expunerii îndelungate la radiațiile UV.

 


 

Protecție împotriva jet-urilor de apă

 

Gradul de protecție IP65 pentru difuzoare definește toate produsele Hertz Marine ca fiind total protejate împotriva jeturilor de apă, făcându-le foarte performante în mediul marin.

 


 

Protecție împotriva ceții de sare

 

Pentru a satisface standardele cerute de ASTM-B117, produsele Hertz Marine sunt testate cu spray de ceață salină masivă pentru a asigura o rezistență completă la coroziune, tipică acestui agent atmosferic.

 


 

1. Testat în Medii Reale: Difuzorul a fost supus unor teste riguroase în medii reale de aplicare. Este rezistent la radiații UV, ceața de sare, vibrații, pulverizarea de apă, șocul termic și praf, demonstrând rezistență și fiabilitate fără compromisuri.

 

2. Tweeter de Înaltă Performanță: Cu un tweeter de 1,4 inch, echipat cu un magnet de neodim și un dom din material PEI, sunetul este la cel mai înalt nivel. Lentila acustică este optimizată pentru a asigura cea mai bună dispersie a sunetului în afara axei și cel mai ridicat SPL (Sound Pressure Level), permițându-vă să vă bucurați de sunet clar și puternic.

 

3. Grilă Elegantă și Solidă: Grila tweeter-ului este confecționată din oțel inoxidabil și este transparentă la sunet. Acest lucru nu numai că adaugă un aspect atractiv difuzorului, dar oferă și un transfer eficient al frecvențelor înalte și protecție solidă împotriva factorilor de mediu.

 

 

4. Durabilitate și Performanță Fiabile: Spider-ul din fibră de aramidă cu fire de plumb, izolate cu silicon asigură o durabilitate excepțională și performanță constantă în timp. Echipamentul mobil de mare excursie, optimizat FEM, este condus de un grup magnetic masiv, încapsulat într-un coș injectat cu polimer de calitate marină, garantând o presiune acustică ridicată și fără distorsiuni.

 

6. Crossover Avansat: Difuzorul are un crossover încorporat etanș, cu un circuit de protecție resetabil pentru tweeter cu stare solidă. Acesta ajută la menținerea performanței și protejează tweeter-ul de deteriorări.

 

7. Terminale Rezistente la Coroziune: Terminalele sunt rezistente la coroziune și placate cu aur, asigurând o conexiune sigură și de înaltă calitate pentru cablurile de alimentare.

Putere maxima W - 200W


Putere RMS W - 100W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 91 db


Raspuns in frecventa - 45 ÷ 25k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Polipropilenă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Marine Hertz HMX 8 / W / C, Alb / Negru, set coaxial 2 căi, 200mm, 100W RMS

Cod produs: 8018823126359
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoarele coaxiale marine sunt optimizate să aibă un bass solid și o ieșire audio remarcabilă. Datorită lentilei acustice a tweeter-ului, segmentul SPL al difuzoarelor este maximizat. Setul conține două difuzoare. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.200 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp