Iluminare RGB

 

Iluminarea RGB încorporată creează o atmosferă sofisticată.

 


Certificare IP 65

 


 

Rezistență UV

 

În conformitate cu standardele ASTM-D4329 pentru rezistența la UV, toate materialele utilizate pentru produsele Hertz Marine sunt proiectate pentru a face față expunerii îndelungate la radiațiile UV.

 


 

Protecție împotriva jet-urilor de apă

 

Gradul de protecție IP65 pentru difuzoare definește toate produsele Hertz Marine ca fiind total protejate împotriva jeturilor de apă, făcându-le foarte performante în mediul marin.

 


 

Protecție împotriva ceții de sare

 

Pentru a satisface standardele cerute de ASTM-B117, produsele Hertz Marine sunt testate cu spray de ceață salină masivă pentru a asigura o rezistență completă la coroziune, tipică acestui agent atmosferic.

 


 

 

 

Iluminare LED RGB Integrată: Cu iluminarea LED RGB integrată, acest difuzor nu oferă doar sunet de excepție, ci și o ambianță vizuală captivantă. Puteți îmbunătăți experiența dvs. audio cu accesoriul HM RGB 1 BK, care adaugă o notă suplimentară de culoare și stil difuzorului dvs.

 

Protecție la Standarde Ridicate: Acest difuzor a fost testat în condiții extreme pentru a vă oferi fiabilitate și durabilitate în medii reale de aplicare. A trecut cu succes teste pentru rezistența la radiații UV, ceața de sare, vibrații, pulverizarea de apă, șocul termic și praf, garantând performanță neîntreruptă în orice mediu.

 

Tweeter de Înaltă Performanță: Cu un tweeter de 1,4 inch echipat cu un magnet de neodim și un dom din material PEI, sunetul este clar, puternic și precis. Lentila acustică este optimizată pentru a asigura cea mai bună dispersie a sunetului în afara axei și cel mai ridicat SPL (Sound Pressure Level).

 

Grilă Elegantă și Solidă: Grila tweeter-ului este confecționată din oțel inoxidabil și este transparentă la sunet. Aceasta nu numai că oferă un aspect atractiv difuzorului, dar asigură și un transfer eficient al frecvențelor înalte și o protecție solidă împotriva factorilor de mediu.

 

Durabilitate și Performanță Fiabile: Sider-ul din fibră de aramidă cu fire de plumb izolate cu silicon asigură durabilitate și performanță constantă în timp. Echipamentul mobil de mare excursie, optimizat FEM, este condus de un grup magnetic masiv încapsulat într-un coș injectat cu polimer de calitate marine.

 

Terminale Rezistente la Coroziune: Terminalele sunt rezistente la coroziune și placate cu aur, asigurând o conexiune sigură și de înaltă calitate pentru cablurile de alimentare.

Putere maxima W - 200W


Putere RMS W - 100W


Impendanta - 4 Ohm


Sensibilitate - 91 db


Raspuns in frecventa - 45 ÷ 25k


Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta


Magnet Tweeter - Neodymium


Con Difuzor - Polipropilenă

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Difuzoare Marine Hertz HMX 8 LD / W / C, Alb / Negru, set coaxial 2 căi, 200mm, 100W RMS

Cod produs: 8018823126649
(0 evaluări)
Transport gratuit pentru comenzi de peste 400 RON
Difuzoare coaxiale marine de înaltă performanță iluminate RGB. Acestea au un bass solid și o ieșire audio remarcabilă. Datorită lentilei acustice a tweeter-ului, segmentul SPL al difuzoarelor este maximizat. Setul conține două difuzoare. Citeste mai mult
Stoc limitat
1.350 RON
Mai multe detalii pentru plata în rate gasiti aici. Plata prin mobile pay
Scrie-ne pe WhatsAppWhatsApp